Ekonomiansvarig/Controller till Navigate Consulting

Rekryterare
Navigate Consulting
Plats
Stockholm
Annonserat
den 8 juni 2017
Stängs
den 7 juli 2017
Kontakta
Ulriikka Uittomäki
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsbeskrivning
Som ekonomiansvarig kommer främst att arbeta med controlling och rapportering till koncernledning och affärsområdeschefer. Du arbetar med uppföljning av avtalsefterlevnad och av timmar och priser per konsult, affärsområde och bolag.

Vidare granskar du kundfakturor, bonusbelopp kopplade till försäljning och priser. Du följer upp internhandel (Indien – Sverige) och utvecklar uppföljningsrutinerna.

Rapporteringen innebär månad, kvartal och årsvis rapporter av omsättning och marginaler och arbete med prognoser och analyser.

Det är även önskvärt att du deltar vid framtagande av innehåll till offerter vid upphandling, i arbetet med nya kund- och leverantörsavtal, granskning av avtalstexter.

Vem är du
Till rollen som Ekonomiansvarig/Controller söker vi dig som är utbildad civilekonom eller motsvarande med 5-10 års kvalificerad erfarenhet från t.ex. en redovisnings-/revisionsbyrå alternativt från ett tjänsteproducerande företag. Det är viktigt att du har goda kunskaper inom redovisningens alla delar, och har du dessutom tidigare varit med och byggt upp eller utvecklat en ekonomifunktion ses det som starkt meriterande.

För att axla rollen bör du ha mycket goda kunskaper i Excel, samt tidigare erfarenhet från något affärssystem.

Som person är du social, van att hantera många ärenden samtidigt, stresstålig och trivs att arbeta i ett högt tempo. Du arbetar effektivt utan att ge avkall på noggrannheten och du trivs att arbeta självständigt som en del av ett större team.

För att passa för tjänsten som ekonomiansvarig/controller hos oss bör du vara en person med tydligt driv och initiativförmåga samt en vilja att bidra till koncernens framtida utveckling.

Då du kommer att vara den ekonomiska experten inom organisationen krävs såväl god analytisk som pedagogisk förmåga samt en förståelse för affären och verksamheten. Vi är fortfarande ett företag med stark entreprenöriell anda, varför du bör trivas i en miljö med högt i tak, snabba beslutsvägar och dedikerade kollegor.

Du erbjuds
Du erbjuds en spännande roll i en entreprenöriell organisation med utvecklingsmöjligheter. Kontoret är beläget centralt i Stockholm.

Då tjänsten ska tillsättas snarast, sker intervjuer löpande. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Jurek Rekrytering & Bemanning, Ulriikka Uittomäki, telefon: 0766 331440. Välkommen med din ansökan på engelska, innehållande cv och personligt brev, snarast via vår hemsida: www.jurek.se

Om verksamheten
Navigate Consulting är ett oberoende konsultföretag som arbetar med tjänster och produkter kring Affärssystem, Business Intelligence och Test Management. Med vår breda erfarenhet inom våra kärnområden kan vi erbjuda bred kompetens vid upphandling, implementation och utveckling eller förvaltning av affärsapplikationer. Vi har ett gediget kunnande inom hela processen vid införande och vidareutveckling av moderna IT-system. Navigate Consulting har även kapacitet via sitt kontor i Pune, Indien. Det indiska kontoret adderar spetskompetens inom prioriterade områden och gör att vi kan erbjuda högsta kvalitet i våra projekt till ett mycket attraktivt totalpris.

Liknande jobb

Liknande jobb