Consultants till Accenture Management Consulting - Financial Services

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 8 juni 2017
Stängs
den 7 juli 2017
Kontakta
Emma Lindahl
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Gazella rekryterar nu managementkonsulter till Accenture Management Consultings avdelning för Financial Services. Som Consultant hos Accenture kommer du att leda omställning och förvandling hos deras klientbolag samt utveckla din kompetens inom samtliga områden från strategi till implementering. Du kommer att driva allt från visionärt strategiarbete till leverans av komplexa, globala projekt från planeringsstadiet till slutförandet. Arbetet är utmanande, intressant och meningsfullt. Du får en omfattande professionell utveckling, stor variation och möjlighet att arbeta med ledande finansinstitut och kommer att bistå de att lyckas med affärskritiska och storskaliga omvandlingsprojekt. Accenture erbjuder karriärutveckling genom nära och personliga samarbeten med högpresterande kollegor i en mycket stark lagkultur. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Ansvara för att hjälpa klientbolagen att förverkliga sina affärsmöjligheter
  • Strukturera komplexa problem inom affärs- eller IT-omvandlingsprojekt
  • Aktivt delta i projekt och leda arbetsprocesser framåt
  • Analysera och dra slutsatser baserade på effektivt konsoliderade och behandlade data
  • Samarbeta med och utveckla dina högpresterande medarbetare i teamet
  • Arbeta hårt för att överträffa uppdragsgivarnas förväntningar

Erfarenhet
Vi söker dig som har en akademisk examen och 1-5 års arbetslivserfarenhet som managementkonsult på en konsultfirma alternativt linjeerfarenhet från finansinstitut där du arbetat med förändrings- eller processarbeten. Vi söker dig med erfarenhet av och intresse för finanssektorn, försäljning och affärsutveckling. Kunskaper om strategisk förändring, risk management, digitalisering och IT är meriterande. Vidare ser vi att du har vana från att ansvara för egna projekt samt förmågan att ta dig an nya och ibland ostrukturerade utmaningar på ett framgångsrikt sätt. Du har goda kunskaper i Excel och uttrycker dig väl på såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är driven, resultatorienterad och analytisk. Du har starka ledaregenskaper, sätter dig snabbt in i nya projekt, genomför ditt arbete strukturerat och ansvarsfullt samt håller hög kvalitet i samtliga processer. Du är noggrann och proaktiv samt har hög arbetskapacitet och stresströskel. Du har lätt för att uttrycka dig och är skicklig på att samarbeta med andra.

Accenture
Accenture är ett av världens ledande företag inom strategi, consulting, digital, teknik och operations. Vi arbetar vid skärningspunkten mellan affärer och teknik för att hjälpa kunder att bli högpresterande företag. Med andra ord hjälper vi dem att bli framgångsrika i alla delar av verksamheten, från strategisk planering till den dagliga verksamheten. Accenture har 394 000 anställda i 52 länder och hjälper kunder i mer än 120 länder. Vi är ca. 4900 anställda i Norden (inklusive Baltikum), med ca. 1000 i Sverige. Vårt svenska huvudkontor ligger i Stockholm med ytterligare kontor i Göteborg och Malmö.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan eller följande länk: gazel.la/2146. Ansvariga kontaktpersoner är Stefan Eriksson (072 249 68 23) och Emma Lindahl (076 176 01 09).

Nya uppdrag och rekryteringar annonseras löpande på vår hemsida och genom att följa Gazella på LinkedIn behåller du kontakten med oss, klicka dig vidare här.

Liknande jobb

Liknande jobb