Förvaltnings- och utvecklingsledare IT till FRS Digital Infrastructure, Stockholm

Rekryterare
EY
Plats
Stockholm
Annonserat
den 8 juni 2017
Stängs
den 26 juni 2017
Ref:
STO000R3
Kontakta
Morgan Jonsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Finance Reporting Services (FRS) levererar redovisnings- och konsulttjänster till små och mellanstora kunder i hela Sverige. Ett väsentligt fokusområde framöver är att hantera frågor som berör teknik och digitalisering av våra tjänster. Framgång inom detta område är viktigt för att säkerställa vår konkurrenskraft på marknaden. Det finns ett stort behov av att utveckla och öka tempot i vårt förändringsarbete inom området.

Vi söker nu en Förvaltnings- och utvecklingsledare IT till vårt huvudkontor i Stockholm som vill ansvara för att utveckla och förvalta FRS:s applikationsportfölj. Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde enligt överenskommelse.

Möjligheten
Som Förvaltnings- och utvecklingsledare IT kommer du att arbeta nära våra kontor ute i landet med att identifiera och utvärdera effektiviseringsmöjligheter i FRS-affären med fokus på process- och systemperspektivet. Rollen är dynamisk och fokus är digitala framtida lösningar.

Huvudsakliga ansvarsområden
Du kommer att arbeta med att identifiera och utvärdera effektiviseringsmöjligheter i FRS-affären med fokus på process- och systemperspektivet genom nyanskaffning, utfasning, uppgradering av system samt omförhandling av avtal, etc. Du ansvarar också för att säkerställa att såväl EY:s interna IT-policys och riktlinjer såsom lagstiftning inom området följs genom att samarbeta med globala IT och inköpsavdelningen. Delta i och driva implementerings och uppgraderingsprojekt.

För att lyckas och trivas i rollen
Behöver du

 • Ha förmåga att se helheten, FRS-affären och utvecklingen på marknaden, god strategisk och analytisk förmåga

 • Ett konceptuellt tänkande – kan utveckla en vision

 • Ha ett förtroendeingivande och coachande ledarskap som involverar och inspirerar andra människor.

 • Vara lösningsfokuserad och har en stark drivkraft och framåtanda

 • Ha ett strukturerat och kvalitetsmedvetet förhållningssätt

 • Vara lyhörd med hög integritet

 • Vara en naturlig nätverkare, både internt och externt

 • Vara modig, kunna ta plats och våga utmana omgivningen

 • Flexibel, stresstålig och uthållig

  Kvalifikationer för tjänsten

  För att vara kvalificerad för denna tjänst bör du uppvisa

 • Relevant akademisk examen inom IT och/eller ekonomi 

 • Minst 5 års erfaren som konsult där du drivit/koordinerat större effektiviseringsprojekt innehållande processutveckling och automatisering

 • Alternativt att du arbetat på ett företag och varit drivande i implementering av nya system/processer

 • Drivit kommunikationsfrågor i projekt

 • Mycket god förmåga att uttrycka dig muntligt och skriftligt på svenska och engelska

  Vi ser även gärna att du

 • har erfarenhet av redovisnings- och lönehanteringssystem

 • har goda kunskaper i MS Visio, Excel och Powerpoint

Vad kan EY erbjuda dig?
Vi vill att våra medarbetare ska trivas och satsa på en fortsatt karriär inom EY. Därför sätter vi våra medarbetares utveckling i det främsta rummet. Det finns stora möjligheter att växa i din roll som Förvaltningsledare IT och du får möjlighet att styra din egen karriär med en individuell utvecklingsplan. EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga egenskaper. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar framgång på marknaden.

Intresserad?
Vi arbetar med löpande urval och intervjuer varför vi gärna ser din ansökan så snart som möjligt. I din ansökan vill vi att du bifogar cv, personligt brev, betyg från universitet samt eventuella betyg från tidigare arbetsgivare. Sista ansökningsdatum är den 26 juni 2017.

Har du frågor angående tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig chef, Morgan Jonsson på tele: 070 670 82 10, eller e-mail: morgan.jonsson@se.ey.com         

Välkommen med din ansökan!

EY är ett världsledande företag inom revision, redovisning, skatt, transaktioner och affärsrådgivning. Vi vill att allt vi gör ska bidra till att affärsvärlden och arbetslivet fungerar bättre – för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i. Det börjar med en företagskultur som ger dig praktiska erfarenheter och möjligheten att utvecklas i den riktning du själv önskar. Vår ambition är att tiden på EY ska vara den mest värdefulla i karriären – oavsett om du stannar hos oss eller går vidare till en annan arbetsgivare. Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/se/karriar samt i sociala medier och på vår blogg, karriarbloggen.ey.com.

Liknande jobb

Liknande jobb