Platschef till entreprenadverksamheten i Lund - Thage i Skåne AB

Plats
Lund
Annonserat
den 8 juni 2017
Stängs
den 22 juni 2017
Ref:
SE-10952
Kontakta
Gösta Tydesten
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

som ett led i vår framtidssatsning

Position
Som platschef på Thage arbetar du som spindeln i nätet vilket bland annat innebär ansvar för att följa ekonomiskt uppsatta mål samt arbetsmiljö- och personalsamordning i produktionen. Platschefens roll i att skapa engagemang, kunna ha enkla beslutsvägar och hög effektivitet är en av de högst bidragande orsakerna till om projektet klarar av att levereras med: rätt produkt, i rätt tid, till rätt kostnad. Du får arbeta självständigt med delaktighet från byggstart till färdigt objekt.

Vi söker dig som har flerårig framgångsrik erfarenhet från byggbranschen i roller som platschef och/ eller arbetsledare. Du har lätt för att arbeta både självständigt och i grupp. En av de egenskaper som THAGE värdesätter högst hos dig som platschef, är din förmåga att skapa en god laganda, vara lyhörd och att fatta väl överlagda beslut. Tekniskt har du ett stort kunnande och du drivs av att leverera rätt produkt i rätt tid med hög kvalité. Din förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt blir avgörande för din framgång. Byggrelaterad högskoleutbildning är meriterande.

Du har en god förmåga att överblicka helheten och är duktig på att planera och organisera projekt. Som ledare år du duktig på att utveckla medarbetare och få människor att arbeta mot samma mål samt förstår vikten av att vara en förebild i företaget.

Vi erbjuder stor frihet och ansvar i projekten, samt goda möjligheter att kunna påverka din roll i ett expansivt företag med korta beslutsvägar. Vi erbjuder dig  stora möjligheter till personlig utveckling.

Välkommen med din ansökan snarast (personligt brev och CV), dock senast 22 juni 2017 via www.mercuriurval.se (ref.nr SE-10952). Frågor besvaras av vår konsult Gösta Tydesten, Mercuri Urval, direkt/mobil 040-669 75 78.

Om företaget
Thage i Skåne AB ingår i THAGE-koncernen och är ett byggföretag med ca 330 medarbetare. I koncernen är vi ca 460 medarbetare och omsätter ca 1,2 miljarder SEK. Vår vision är att: “Vi ska vara den bästa byggaren på vår marknad – där man möts av engagemang, effektivitet och enkla beslutsvägar“. Vi är ett företag där man sätter medarbetaren i fokus och möjligheterna till intern karriär är stor.  Målsättningen är nöjda kunder och att varje objekt skall vara ett referensobjekt. Som ett led i vår satsning på västra Skåne samt att ta ansvar för ett antal intressanta och utmanande projekt behöver vi förstärka vår organisation. www.thage.com

Liknande jobb

Liknande jobb