Human Capital

Värderingsspecialist – Valuation Services

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 8 juni 2017
Stängs
den 8 juli 2017
Ref:
TD/1459
Kontakta
Mikael Schmidt
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

BDO är världens femte största revisions- och rådgivningsbyrå med ca 68 000 anställda i 158 länder. Den svenska verksamheten omfattar ungefär 600 anställda på ett drygt 20-tal kontor. BDO är rankad som nummer ett när det gäller kundnöjdhet på den svenska marknaden avseende rådgivnings-, skatte- och revisionstjänster och är en av världens ledande oberoende leverantörer av rådgivningstjänster. BDO Corporate Finance är rankad som # 1 enligt Thomson Reuters Legue Table för rådgivare inom Small Cap M&A och rankad som # 2 inom midcap M&A i Sverige och Norden.

BDO har haft en väldigt stark tillväxt inom Corporate Finance och efterfrågan för våra tjänster är fortsatt väldigt stark från marknaden och behöver rekrytera ett flertal personer till kontoret i Stockholm.

Vi söker nu Värderingsspecialister till teamet med placering i Stockholm. Hos BDO kommer du att arbeta i ett team med mångårig värderingserfarenhet i en internationell och dynamisk miljö nära kunder med olika typer av behov som behöver BDOs expertis i olika värderingsfrågor.

Din Utmaning:
Detta är en unik möjlighet för dig att få vara med och vidareutveckla avdelningen inom valuation services i ett expansivt och professionellt team som växt snabbt genom flera välrenommerade rekryteringar och positionerat sig som en stark aktör på marknaden. Rätt kandidat kommer att ha utmärkta möjligheter att växa snabbt inom företaget.

  • Ta ett aktivt ansvar och bidra till att utveckla värderingsgruppen
  • Arbeta med värderingar i samband med förvärv, avyttringar, sammanslagningar, joint ventures och strategiska allianser och olika typer av incitamentsprogram
  • Arbeta med köpeskillingsallokeringar och nedskrivningsprövningar och andra typer av revisionsnära värderingar
  • Arbeta med skattedrivna värderingsfrågor, second opinions, fairness opinions, tvisterelaterade värderingar och finansiell modellering
  • Hantera klientrelationer med högt engagemang och integritet som bygger tillit

Din profil:

  • Civilekonom alternativt civilingenjör med minst tre års erfarenhet från värderingsarbete ifrån en revisionsbyrå eller liknande
  • Mycket stark i Excel-modellering och goda analytiska färdigheter
  • God erfarenhet utav presentationer och god kommunikativ förmåga emot klienter och kollegor
  • Behärskar engelska och svenska i såväl muntlig som skriftlig kommunikation
  • Hög nivå av sociala färdigheter som bidrar till andan i ditt lag

Om BDO:
BDO i Sverige har ca 600 anställda på 20 kontor som bidrar till den familjära kulturen och att varje medarbetare känner sig sedd. Vi satsar på individuell utveckling och förstår att du måste trivas för att utvecklas och utvecklas för att trivas. Hos BDO involveras du i hela kundprocessen vilket ger dig möjlighet att jobba nära våra kunder. Vårt breda tjänsteutbud innebär att vi kan hjälpa kunderna på många plan. Därmed växer både du, ditt team och vi som bolag.

BDO värnar om balans mellan arbetsliv och privatliv hos våra medarbetare vilket gör det möjligt att kombinera ansvarsfullt arbete med familjeliv och fritid samt möjlighet för återhämtning mellan arbetstoppar. Vi erbjuder dig ett konkurrenskraftigt anställningserbjudande.

Din ansökan:
BDO samarbetar i denna rekrytering med Human Capital och alla ansökningar och CV’s skickas till careers@humancapital.se, med referens TD/1459, så snart som möjligt intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras utav ansvarig rekryteringskonsult Tobias Danielsson eller Mikael Schmidt på 08-546 992 60.

Liknande jobb

Liknande jobb