Regionchef i Göteborg till Hemfrid

Rekryterare
Plats
Göteborg
Annonserat
den 9 juni 2017
Stängs
den 23 juni 2017
Kontakta
Maja Ytterell
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi söker dig som vill vara med på en spännande utvecklingsresa och bidra till att Hemfrid blir ett serviceföretag i framkant. Hemfrid är ett entreprenörsdrivet företag som har varit med och utvecklat en helt ny bransch inom hushållsnära tjänster. Idag är man Sveriges största leverantör av hushållsnära tjänster och erbjuder städning, barnpassning, trädgårdsservice och många andra tjänster som underlättar vardagen. Hemfrid är stolt över att ha drygt 2000 medarbetare från över 40 olika nationaliteter och bidrar till samhällsnyttan genom integration och jämställdhet. Huvudkontoret ligger i Stockholm med regionkontor i Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås.

Just nu är Hemfrid inne i en stark tillväxtfas och har många nya projekt och spännande utmaningar framför sig Göteborg.

I rollen som Regionchef leder man sin region, coachar och inspirerar sina medarbetare samt arbetar för att skapa tillväxt. Regionchefen har det totala resultatansvaret.  

Rollen innebär stort eget ansvar och man har stora möjligheter att påverka. Regionchefen får vara med och bygga och utveckla sin region samt delta i spännande projekt inom olika områden. Arbetet är framförallt operativt men även strategiskt då man är delaktig i hela Hemfrids utveckling och tillväxt framåt

Uppgiften på ett par års tid är att framförallt att leverera tillväxt då regionen har stor potential.

Övergripande ansvarsområden:

  • Fullt intäkts-och kostnadsansvar inklusive budgetarbete, uppföljning och rapportering.
  • Ansvar för regionens CRM-arbete för att trygga kvalitet och kundvård.
  • Övergripande ansvar för kompetensförsörjning och logistik. Säkerställa att regionen kan erbjuda Hemfrids hela tjänsteutbud genom att ha tillgänglig och kunnig personal inom städ, seniorservice, barnpassning, etc. 
  • Direkt personalansvar för 7 områdeschefer och totalt ca 280 personer.
  • Delaktig och drivande i företagsövergripande projekt.

Vi söker dig med som har akademisk utbildning, gärna inom ekonomi. Du har några års ledarerfarenhet av att leda genom andra samt med vana att utveckla sin personal. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av tjänsteproducerande bolag. Gärna i en entreprenöriell miljö och från en personalintensiv bransch. Du bör även ha erfarenhet av budgetarbete och målstyrning samt gärna erfarenhet av marknadsförings-och lojalitetsskapande aktiviteter.

Placering: Järntorget, Göteborg

Varmt välkommen med din ansökan och frågor!

Maja Ytterell, Novare Executive Search

maja.ytterell@novare.se +4676 166 48 78

Liknande jobb

Liknande jobb