Amendo Bemanning & Rekrytering AB

Länsförsäkringar AB söker specialister inom Privat Sakförsäkring!

Plats
Stockholm
Annonserat
den 9 juni 2017
Stängs
den 8 juli 2017
Kontakta
Caroline Ekman
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Marknaden inom privat sakförsäkring genomgår stora förändringar och utmaningar med nya effektiva och digitala processer, prissättningsmetoder och skadehantering. Där vill vi ligga i framkant och satsar nu för att ta ytterligare ett kliv i konkurrensen om marknadens mest prisvärda produkter och service!
Har du erfarenhet av produktutveckling inom sakförsäkring med koppling till modernt process- och IT-stöd? Då kan det vara dig vi letar efter till en spännande central specialistroll hos Länsförsäkringar!

Om jobbet
Sakförsäkringsservice på Länsförsäkringar AB ansvarar för specialistkompetens när det gäller länsförsäkringsbolagens sakaffär, främst avseende riskbesiktningar, produktutveckling, skadereglering och prissättning. Det gäller både service till länsförsäkringsbolagen och utveckling av verksamheten för att möta morgondagens behov.
Länsförsäkringar har nyligen påbörjat en stor modernisering på sakförsäkringsområdet med införandet av ett nytt IT-stöd. I detta nya arbete blir produkt-, process- och IT-frågor nära sammankopplade med målet att ha snabba och effektiva processer för produktutveckling. Till detta arbete behöver nu Sakförsäkringsservice förstärka resurserna och söker nu ett antal nya personer.

Din utmaning
Vi ser att du i din nya roll kommer vara en av Länsförsäkringars experter inom förvaltning och utveckling av privata sakförsäkringar kopplat till ett modernt process- och IT-stöd.
Eftersom tjänsten är ny lägger din bakgrund och erfarenhet grunden för det expertområde som du kommer verka inom. Det kan vara med fokus på försäljning och prissättning, service och betalningsflöden, skadereglering eller produktutveckling. Det som är gemensamt för de nya tjänsterna är att alla till en början kommer att arbeta i projektet för implementering av det nya IT-systemet inom sakförsäkring, och får vara med om att bygga upp en ny organisation för förvaltning och fortsatt utveckling av detta.

Vem är du?
Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi, systemvetenskap eller motsvarande samt erfarenhet från sakförsäkringsbranschen.
Du har med fördel arbetat med produktutveckling inom sakförsäkring med koppling till modernt process och IT-stöd och tycker att det är spännande att vara med och driva utveckling framåt för att förbättra produkter och priser. Du har troligtvis intresse för digitalisering, marknadsutveckling och nya trender. Vi ser därtill att du har erfarenhet med specialistkompetens inom något av följande områden:
• Försäljning av privata sakförsäkringar
• Skadereglering av privata sakförsäkringar (främst boende eller motor)
• Försäkringsadministration kopplat till kundärenden och betalningsflöden
• Produktutveckling inom privat sakförsäkring
• Kravanalys, gärna inom försäkringsbranschen med god systemkunskap

Som person ser vi att du är driven och målinriktad med känsla för service. Du ser till sakers långsiktiga betydelse och vidare konsekvenser och anpassar dina handlingar efter detta. Du har god pedagogisk förmåga och är duktig på att göra framställningar ur olika perspektiv. Utöver detta är du en prestigelös person som arbetar bra med andra människor och drivs av att proaktivt utveckla verksamheten. Du måste vara en god kommunikatör och behärska både svenska och engelska i tal och skrift.

Ledar- och medarbetarskap inom Länsförsäkringar AB
På Länsförsäkringar AB har vi en ledar- och medarbetarprofil som beskriver de förväntningar vi har på våra ledare och medarbetare. Utgångspunkten är våra värderingar – engagemang, tillit, öppenhet och professionalism. Syftet med profilerna är att utveckla din prestation och kompetens i en bra arbetsmiljö så att vi gemensamt når våra mål och bidrar till Länsförsäkringar ABs fortsatta utveckling

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Länsförsäkringar med Amendo Executive Search. Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via www.amendo.se. Du är välkommen med eventuella frågor till senior rekryteringskonsult, Caroline Ekman tel: 0767- 75 91 27

Länsförsäkringar - en unik arbetsgivare
Länsförsäkringar är inte ett företag, utan flera. Runt om i landet finns 23 självständiga och kundägda länsförsäkringsbolag. Bolagen äger gemensamt Länsförsäkringar AB med lokaler på Gärdet i Stockholm. Länsförsäkringar AB med dotterbolag har länsförsäkringsbolagens uppdrag att driva gemensamma affärer inom bank och försäkring, utvecklingsarbete och sköta service på områden som ger skalfördelar och effektivitet.

Läs mer om Länsförsäkringar AB med dotterbolag http://www.lansforsakringar.se/om-oss/om-lansforsakringsgruppen/lansforsakringar-ab/

Liknande jobb

Liknande jobb