Vårdenhetschef för läkarna på Ortopeden i Gävle

Plats
Gävle
Annonserat
den 9 juni 2017
Stängs
den 9 juli 2017
Ref:
24348
Kontakta
Marjo Carlson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Division Operation har cirka 2000 medarbetare inom tio verksamhetsområden där akutsjukvård, anestesi, kirurgi, ortopedi, ögon, ambulans, onkologi, barn- och ungdomssjukvård, kvinnosjukvård och öron-näsa-hals ingår. Ortopedkliniken i Gävleborg är en länsgemensam verksamhet som bedriver akut sjukvård, elektiv kirurgi samt dagkirurgisk verksamhet. Kliniken bedriver forskning och har f.n. två docenter, en disputerad och två doktorander inom läkargruppen. Ortopedi är en specialitet på frammarsch. Vi är den största opererande verksamheten i Region Gävleborg och behandlar, opererar och vårdar patienter med sjukdomar, skador och smärtor i muskler och skelett.

Om dig:
Vi söker dig som vill vara med och utveckla samt driva Ortopedkliniken framåt. Som person är du kommunikativ, tydlig, drivande och kan entusiasmera och skapa engagemang hos medarbetare och kollegor. Du värdesätter och bidrar till ett bra samarbete med medarbetare, kollegor och externa vårdgivare/samhällsinstanser, samt patienter och deras närstående.

Dina ledaregenskaper, ditt intresse för ledarskapet och utveckling inom området är det vi fokuserar på i denna rekrytering. Har du dessutom medicinsk utbildning så är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att de stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrundsord:

Professionalism & ansvar

Respekt & ödmjukhet

Öppenhet & ärlighet

Arbetsuppgifter:
Vårdenhetschef för läkarna ortopedi är närmaste chef till ca 30 medarbetare; överläkare, specialister och underläkare. Som Vårdenhetschef för läkarna i Gävle har du ett nära samarbete med verksamhetschef, andra vårdenhetschefer och sektionsledare. Du har det dagliga operativa ansvaret för bemanning, rekrytering, ekonomi, schema och arbetsmiljö.

Kunskap om, och en djup förståelse för, läkarverksamheten vid kliniken är essentiell för kontinuerlig utveckling. Du är direkt underställd verksamhetschefen, en del i klinikens ledning och arbetar strategiskt utifrån ett helhetsperspektiv. Tjänsten ställer stora krav på samverkan inom kliniken, med andra enheter samt med övriga kliniker i Region Gävleborg. Tillsammans med enhetens ST-studierektor, AT- och kandidatansvarig samverkar ni för ett gott klimat för nuvarande och kommande utbildningsläkare. Inom givna ramar erbjuder arbetet stora möjligheter att vara med och utveckla vården och verksamheten i stort.

Vi erbjuder:
Ett utmanande och utvecklande arbete. Bra kollegial miljö med öppet klimat att få stöd i din chefsfunktion i. Introduktionsutbildningar i arbete hos oss på Regionen, god möjlighet till personlig utveckling i ditt chefskap som diskuteras utifrån just dina behov. Stödfunktioner inom HR, ekonomi, medicinska frågor och administration. Individuell lönesättning och goda utvecklingsmöjligheter. Fri tillgång till friskvårdsanläggning med gym och gruppaktiviteter. Välkommen till oss!

Kvalifikationer:
Medicinsk utbildning

Annan adekvat högskoleutbildning med relevant arbetslivserfarenhet

Meriterande:
Läkarexamen

Ortopedisk specialistkompetens

Tidigare chefserfarenhet

Vana att arbeta i våra IT-system.

Ansök senast: 2017-07-23

I denna rekrytering samarbetar Region Gävleborg med Experis. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult

Marjo Carlson via mail: marjo.carlson@se.experis.com eller telefon 026-66 32 34

Fackliga företrädare:
Hampus Stigbrand, GHLF, Tel: 026-15 54 21, E-post: hampus.stigbrand@regiongavleborg.se

Henrik Wallander, GHLF, Tel:026-154442, E-post: henrik.wallander@regiongavleborg.se

Övrigt
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävle.