Verksamhetsutvecklare med fokus på kundrelationer sökes till AFA Försäkring

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 12 juni 2017
Stängs
den 9 juli 2017
Ref:
C13842
Kontakta
Sissel Pettersen
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vill du vara med och bygga upp hur AFA Försäkring ska arbeta strategiskt med en av våra stora kundgrupper? Brinner du för att på bästa sätt möta våra kunders behov? Då kan du vara den vi söker. 

Omvärldens accelererande utveckling av teknologier och dess tillämpningar förändrar förutsättningar och möjligheter för såväl individer, företag, myndigheter och organisationer. För AFA Försäkring är det därför ett önskemål och nödvändighet att skapa gemensamt värde med andra aktörer i partnerskap och samverkan.

Vi rekryterar nu en verksamhetsutvecklare med fokus på kundrelationer som vill bidra till att förkorta ledtiderna i leveransen till kund och samtidigt hitta de mest effektiva lösningarna för detta. Du tillhör avdelningen Process och verksamhetsutveckling som består av 12 personer. 

Arbetsuppgifter och tjänsten
Som verksamhetsutvecklare arbetar du strategiskt och operativt med en av våra stora kundgrupper (arbetsgivarna) i syfte att fånga upp behov och önskemål samt tillsammans arbeta för att på bästa sätt kunna möta de försäkrades behov. Syftet är att bidra till att de försäkrade snabbt och enkelt får den ersättning de har rätt samtidigt som vi förenklar hanteringen för arbetsgivaren. I rollen leder och driver du initiativ som bidrar till förenklat arbetssätt samt bidrar till nya/utvecklade tjänster som resulterar i ökad kundnytta.

Du kommer att ha stora möjligheter att vara med från början och bygga upp hur vi ska arbeta med våra kundrelationer framåt.

Erfarenhet, utbildning och person
Vi söker dig med minst tre års erfarenhet av verksamhetsutveckling av kundnära tjänster och erfarenhet av att bygga och underhålla relationer med externa kunder. Du har tidigare erfarenhet av digitaliserings- och förändringsarbete samt har drivit projekt och utvecklingsinitiativ. 

Troligen har du en akademisk utbildning i botten och gärna ett intresse för hur den svenska arbetsmarknaden och socialförsäkringssystemet fungerar. 

Du talar och skriver obehindrat på svenska samt har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på engelska. 

Som person är du öppen för och medverkar till förändringar samt har en hög kommunikativ förmåga. Du är driven, analytisk, självständig, ansvarstagande och brinner för att alltid sätta kundens behov i fokus. Du har hög egen kapacitet och kan leverera eget resultat, samtidigt som du är bra på att samarbeta. Du är prestigelös och duktig på att bygga relationer både utanför och inom organisationen. 

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder ett stimulerande och ansvarsfullt arbete inom ett område som genomgår en spännande utveckling. Vi arbetar i ljusa och fräscha lokaler mitt i Stockholms city och kan erbjuda dig goda friskvårdsmöjligheter. 
Klicka här för att se filmen hur det är att jobba hos oss!
Låter det intressant? Kontakta oss!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar AFA Försäkring med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten direkt på AFA:s hemsida www.afaforsakring.se eller genom att klicka på denna länk
Vid frågor vänligen kontakta Sissel Pettersen på 08-120 50 426. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Om företaget
AFA Försäkring ger trygghet och ekonomiskt stöd vid sjukdom, arbetsskada, arbetsbrist, dödsfall och föräldraledighet. Våra försäkringar är bestämda i kollektivavtal mellan arbetsmarknadens parter och vi försäkrar runt 4,5 miljoner människor i privat näringsliv, kommuner, landsting och regioner. AFA Försäkring drivs utan vinstsyfte och förvaltar cirka 200 miljarder kronor. En viktig del av vår verksamhet är att stödja forskning och projekt som aktivt syftar till att förbättra arbetsmiljön. AFA Försäkring har cirka 650 medarbetare och ägs av Svenskt Näringsliv, LO och PTK.

Liknande jobb

Liknande jobb