Verksamhetsutvecklare sökes till AFA Försäkring

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 12 juni 2017
Stängs
den 7 juli 2017
Ref:
C13838
Kontakta
Sissel Pettersen
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vill du vara med och bidra till hur AFA Försäkring ska kunna möta våra kunders behov på bästa sätt i framtiden? Brinner du för utveckling och är duktig på att bygga relationer? Då kan du vara den vi söker.

Omvärldens accelererande utveckling av teknologier och dess tillämpningar förändrar förutsättningar och möjligheter för såväl individer, företag, myndigheter och organisationer. För AFA Försäkring är det därför ett önskemål och nödvändighet att skapa gemensamt värde med andra aktörer i partnerskap och samverkan.

Vi rekryterar nu en verksamhetsutvecklare som vill arbeta i samverkan med externa partners för att tillsammans kunna leverera bästa möjliga värde till våra kunder. Du kommer också att arbeta med att driva utveckling av verksamheten och våra tjänster gentemot kund för att förkorta ledtider och hitta de mest effektiva lösningarna. Du tillhör avdelningen Process och verksamhetsutveckling som består av 12 personer.

Arbetsuppgifter och tjänsten
Som verksamhetsutvecklare arbetar du strategiskt och operativt med samverkan med externa partners för att tillsammans kunna leverera bästa möjliga värde till våra kunder. Du kommer även att arbeta med att driva utveckling av verksamheter och våra tjänster gentemot kund. Du gör detta genom att, bland annat, leda en tvärfunktionell gruppering för beredning av olika utvecklingsinitiativ samt delta i arbete kring olika utvecklingsinitiativ både internt och externt med kundnytta och effektivitet i fokus. Du kommer även att ha stora möjligheter att vara med och forma hur vi arbetar med dessa frågor i framtiden.

I rollen har du många kontaktytor både externt och internt. Förutom kontakten med externa partners har du också mycket samarbete med representanter internt hos oss. Du samverkar med jurister, försäkringsspecialister, UX-ansvarig och processutvecklare.

Erfarenhet, utbildning och person
Vi söker dig med minst tre års erfarenhet av verksamhetsutveckling av kundnära tjänster och erfarenhet av externa parter. Du har tidigare erfarenhet av digitaliserings- och förändringsarbete samt har drivit projekt och utvecklingsinitiativ.

Troligen har du en akademisk utbildning i botten och gärna ett intresse för hur den svenska arbetsmarknaden och socialförsäkringssystemet fungerar.

Du talar och skriver obehindrat på svenska samt har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på engelska.

Som person är du öppen för och medverkar till förändringar samt har en hög kommunikativ förmåga. Du är driven, analytisk, självständig, ansvarstagande och brinner för att alltid sätta kundens behov i fokus. Du har hög egen kapacitet och kan leverera eget resultat, samtidigt som du är bra på att samarbeta. Du är prestigelös och duktig på att bygga relationer både utanför och inom organisationen.

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder ett stimulerande och ansvarsfullt arbete inom ett område som genomgår en spännande utveckling. Vi arbetar i ljusa och fräscha lokaler mitt i Stockholms city och kan erbjuda dig goda friskvårdsmöjligheter.

Klicka här för att se filmen hur det är att jobba hos oss!

Låter det intressant? Kontakta oss!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar AFA Försäkring med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten direkt på AFA:s hemsida www.afaforsakring.se eller genom att klicka på denna länk
Vid frågor vänligen kontakta Sissel Pettersen på 08-120 50 426. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb