Marketing Coordinator till Gazella

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 13 juni 2017
Stängs
den 3 juli 2017
Kontakta
Filip Lennartsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Gazella rekryterar nu en Marketing Coordinator till Gazellas marknadsavdelning. Till denna breda tjänst söker vi en social och kommunikativ person som inte viker undan för utmaningar. Du är bekväm med att arbeta både självständigt och i grupp, då tjänsten kombinerar både egna projekt samt nära samarbete med Gazellas Marketing Manager. I din roll är du ansvarig för att skapa marknadsinnehåll och det är därför viktigt att du har intresse och talang för att skriva. Gazella är ett expansivt och ägarlett bolag vilket innebär att arbetet är fartfyllt, flexibelt och att tjänsten även erbjuder en tät kontakt med bolagets grundare. Gazellas marknadsavdelning är under utveckling vilket möjliggör att tjänstens innehåll och ansvarsområden på sikt kommer att påverkas samt utformas utifrån ditt driv, din personliga profil och dina kunskaper. Rollen är en ny heltidstjänst och börjar som ett konsultuppdrag på 12 månader, med chans till övergång i en tillsvidareanställning. Tjänsten startar i augusti och vi intervjuar kandidater löpande för att slutföra tillsättningen innan sommaren. Skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

  • Samarbeta med rekryteringskonsulterna och proaktivt leda arbetet med att producera samt hantera Gazellas jobbannonser i samtliga kanaler
  • Skapa och publicera content och marknadsmaterial på sociala medier och web
  • Ansvara för att mäta KPI:er, såsom kundnöjdhet, samt samla in referenser per telefon
  • Upparbeta potentiella affärsmöjligheter genom generering av leads och konverteringar med hjälp av interna verktyg, processer och andra informationskällor
  • Planera och koordinera kundevent och mässor med syfte att stärka bolagets varumärke
  • Långsiktigt jobba för att på ett innovativt sätt anpassa marknadskommunikationen och kampanjer efter satt marknadsplan och strategi mot både kunder och kandidater
  • Stötta Marketing Manager i det löpande marknadsarbetet samt utföra ad hoc-projekt

Erfarenhet
Vi söker dig som har en eftergymnasialutbildning inom ekonomi, marknadsföring, kommunikation eller media. Då ett stort fokus ligger på produktion av texter, ser vi gärna att du har erfarenhet av detta. Vidare ser vi gärna att du har kunskaper eller intresse för något av följande områden: video, foto, grafisk design, webbdesign eller SEO. Även tidigare erfarenhet av arbete inom B2B-marknadsföring är meriterande, men inte heller ett krav. Du är en trygg användare av Microsoft Office och uttrycker dig väl på både svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper
Vi söker en social och hjälpsam kommunikatör som genom ett flexibelt arbetssätt har förmågan att smidigt växla mellan olika arbetsuppgifter. Du är även proaktiv och strukturerad, med förmågan att arbeta självständigt utan instruktioner. Vidare är du en innovativ initiativtagare som tycker om att lära, och som med en prestigelös och positiv attityd ställer upp när kollegor behöver hjälp.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, finans, risk & compliance samt ekonomi- och affärsstyrning. Vi erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst och genom vår strävan att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt. Gazella växer snabbt och idag är vi över 100 anställda, varav ca 25 personer arbetar internt på vårt kontor. Bolaget består av både yngre och äldre personer med lång yrkeserfarenhet från såväl rekryteringsbranschen som våra olika affärsområden.

Sammansättningen av personer på Gazella gör arbetsplatsen till en fartfylld, positiv och utvecklande miljö. Vårt kontor är beläget i kontorshuset GT30, på Grev Turegatan 30 i centrala Stockholm. Här finns lounge, gym och en härlig innergård som vi får ta del av. Dessutom, för att hålla teamkänslan på topp, avslutar vi varje vecka med en gemensam AW och under månaderna ordnas en rad olika teamaktiviteter, såsom träning, sportaktiviteter och restaurangbesök.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via följande länk: gazel.la/2149. Ansvarig kontaktperson är Filip Lennartsson, telefonnummer 076 176 01 00.

Nya uppdrag och rekryteringar annonseras löpande på vår hemsida och genom att följa Gazella på Linkedin behåller du kontakten med oss, klicka dig vidare här.

Liknande jobb

Liknande jobb