Juniora redovisningsekonomer till Dooer

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 14 juni 2017
Stängs
den 13 juli 2017
Kontakta
Katarina Milenkovic
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Gazella rekryterar nu fyra juniora redovisningsekonomer till det snabbväxande techbolaget Dooer, med fina kontor i centrala Stockholm. Dooer är ett bolag med kraftig tillväxt och startup-känsla, och i rollen som junior redovisningsekonom kommer du bli en del av ett ungt team som främst jobbar med löpande bokföring och daglig kundsupport. Detta är en chans för dig som är nyutexaminerad att komma in på ett expansivt bolag med målet att revolutionera redovisningsbranschen. Vidare är arbetsmiljön ständigt föränderlig med högt tempo, och vi söker därför personer som är strukturerade och proaktiva. Tillsättningarna önskas ske inom kort. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Arbeta med löpande bokföring via Dooers egenutvecklade mjukvara
  • Hantera kundärenden via e-post och telefon, på både svenska och engelska
  • Ansvara för registrering av kunddata 

Erfarenhet
Till dessa tjänster söker vi personer med yrkeshögskoleutbildning inom ekonomi/redovisning och vi ser gärna att du arbetat med löpande bokföring på ett tidigare jobb eller under en praktik. Vidare har du en god, grundlig kunskap om redovisning och är en van användare av Excel. Då du kommer att hantera kundäreden på både svenska och engelska, är du flytande i båda språken, såväl muntligen som skriftligen.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som tycker om att utmanas och som ständigt är på jakt efter att lära sig nya saker. Du har ett eget driv och tar med en nyfiken attityd aktivt nya initiativ. Vidare är du noggrann och praktisk, och du ställer alltid upp för ditt team med en prestigelös och ödmjuk inställning. Du är också positiv, service-minded och sätter alltid kunden i fokus.

Dooer
Dooer är Sveriges modernaste bokföringsbyrå och grundades 2015 med ambitionen att revolutionera redovisningsbranschen genom banbrytande, AI-baserade tjänster och program. Idag har Dooer cirka 50 anställda, varav 10 sitter i Västerås och cirka 40 och sitter mitt i Stockholm city. Med målet att bygga Sveriges roligaste och mest kreativa arbetsplats, ändras rutiner, uppgifter och processer veckovis – något som får företaget och dess anställda att ständigt utvecklas. Den största delen av kunderna är små och medelstora bolag, och de många olika kontaktytorna samt företagsmiljön gör att ingen dag är sig lik på Dooer.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via följande länk: gazel.la/2150. Ansvarig kontaktperson är Katarina Milenkovic.

Nya uppdrag och rekryteringar annonseras löpande på vår hemsida och genom att följa Gazella på Linkedin behåller du kontakten med oss, klicka dig vidare här.

Liknande jobb

Liknande jobb