Affärsdriven Sales Controller till attraktivt FMCG-bolag

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 14 juni 2017
Stängs
den 13 juli 2017
Kontakta
Julia Dahl
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Gazella söker en affärsdriven Sales Controller till ett attraktivt klientbolag inom FMCG-industrin. Bolaget, som har kontor i centrala Stockholm, jobbar globalt och har en prestigelös och progressiv profil. I rollen som Sales Controller kommer du aktivt jobba med support och analys för att stödja säljavdelningen, samt med affärsutveckling genom utveckling av erbjudanden och kampanjer. Till denna roll söker vi därför en analytisk och business-minded person med en prestigelös attityd. Tjänsten är ett konsultuppdrag på sex månader och tillsättningen önskas ske omgående. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Utveckla prognoser och budgetförslag inom företagsförsäljningen
  • Inneha en central roll i utvecklingen av en ny pris- och rabattstruktur
  • Uppföljning av kundportföljer samt analys av kundernas köpmönster och framtida behov
  • Ansvara för försäljnings- och marginalrapportering av företagsförsäljningen
  • Stödja säljorganisationen med lönsamhetskalkyler för nya kunder
  • Delta i interna utvecklingsprojekt som syftar till att effektivisera processer och rutiner
  • Utföra ekonomiska analyser och rapporter ad-hoc till stöd för försäljningschef och ekonomiledning

Erfarenhet
Vi söker dig med en akademisk examen inom ekonomi och 1-3 års erfarenhet av arbete med controlling/ekonomistyrning. Du är van att analysera stora dataset, har god systemvana och är en mycket van användare av Excel. Tidigare erfarenhet av arbete inom FMCG-branschen är meriterande, men inget krav. Då bolaget jobbar internationellt, är du flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
Till denna roll letar vi efter en affärdriven person som har förmågan att hålla kunden i fokus i alla beslut som tas. Du utför ditt arbete mycket noggrant och har en förmåga att på ett strukturerat sätt hantera många olika kontaktytor och projekt som löper parallellt. Vidare viker du inte undan när du stöter på problem utan hanterar dessa på ett kreativt och proaktivt sätt, och du utför ditt arbete ansvarsfullt och självständigt.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via följande länk: gazel.la/1124. Ansvarig kontaktperson är Julia Dahl.

Nya uppdrag och rekryteringar annonseras löpande på vår hemsida och genom att följa Gazella på Linkedin behåller du kontakten med oss, klicka dig vidare här.

Liknande jobb

Liknande jobb