Projektledare Fastighetstransaktioner

Rekryterare
Plats
Göteborg
Annonserat
den 15 juni 2017
Stängs
den 20 augusti 2017
Kontakta
Pierre Sander
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

 

Vi söker en projektledare fastighetstransaktioner till JLL Capital Markets satsning i Göteborgsregionen.

I rollen som projektledare ansvarar du för att generera, genomföra och avsluta fastighetstransaktioner. Ditt arbete består av flera parallellt pågående transaktionsprocesser, många med långa säljcykler som du driver från start till avslut. Du har kontinuerlig kontakt med fastighetsägare och investerare och är uppdaterad på transaktionsmarknaden. Uppdragen genomförs i projektteam, ofta bestående av projektledare, fastighetsanalytiker och grafisk formgivare.

JLL sitter centralt i Göteborg med elva kollegor varav tre, en projektledare och två analytiker, arbetar inom ramen för Capital Markets verksamhet. JLL Capital Markets i Sverige har en stor marknadsandel och består av totalt 26 personer som leds av Tom Lindahl. 

För att lyckas i jobbet har du några års relevant arbetslivserfarenhet från fastighetsbranschen, gärna med tyngdpunkt inom transaktioner och investeringar. Vi ser gärna att du har: 

  • Vana av självständigt kundansvar
  • Erfarenhet från transaktionsprocessens olika faser såsom DD och avtalsförhandlingar
  • Ett brett kontaktnät bland investerare och fastighetsägare 
  • Vana av budget och resultatansvar

Vi tror även att en bakgrund som mäklare inom småhusförsäljning kan vara lämplig.

Som person är du självgående, ansvarsfull och initiativrik. Du kan hantera flera processer parallellt och i högt tempo, samtidigt som du har tålamodet som krävs för att komma till avslut i långa transaktionsprocesser. Du är genuin i din yrkesroll och tycker att det du gör är roligt, vilket bidrar till att kunder väljer att arbeta med just dig och ditt projektteam. Tillsammans med oss på JLL vill du vara den mest attraktiva samarbetspartnern och bäst i branschen. 

Som ny kollega välkomnas du till en kultur med positiv energi och mycket framåtanda. Medarbetarna lyfter fram att JLL är en arbetsgivare som investerar i personalen och att det är en rolig arbetsplats. JLL har haft en positiv tillväxt och har under de två senaste åren intagit en stark position på den svenska marknaden. Fokus framåt handlar om att fortsätta växa inom alla tjänsteområden där Göteborg utgör en viktig del. I affärsplanen för Göteborg finns stora ambitioner att växa och bli den mest ansedda rådgivaren och samarbetspartnern i regionen. 

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev via www.jerrie.se senast 20 augusti. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Pierre Sander på 0763-413 411 (semester vecka 28-32).

Om företaget
JLL erbjuder kvalificerad rådgivning med inriktning på fastighetstjänster. Vi verkar för att skapa och leverera värde till våra kunder, ägare och medarbetare i en komplex värld som ständigt förändras.

Med över 80 000 medarbetare och 300 kontor i 80 länder tillgodoser vi lokala, regionala och globala fastighetsbehov. Vi tillsätter team av experter som med insikt och framåtblick, pålitlig analys och relevant marknadskunskap levererar integrerade tjänster. Vi attraherar och utvecklar de bästa och mest mångfacetterade medarbetarna i vår bransch och utmanar dem att utveckla långsiktiga relationer med kunderna. JLL är noterat på New York-börsen.

I Sverige är vi 120 personer med kontor i Stockholm och Göteborg och erbjuder rådgivning inom transaktioner, uthyrning, hyresgästrepresentation, analys och värdering.

Liknande jobb

Liknande jobb