Kundansvarig gruppchef inom redovisning

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 16 juni 2017
Stängs
den 15 juli 2017
Kontakta
Katarina Milenkovic
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Gazella rekryterar nu en kundansvarig gruppchef inom redovisning till ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm. Du kommer i denna tjänst ha personalansvar där du leder och stödjer din grupps arbete, samtidigt som du innehar ett operativt, konsultativt ansvar som kundansvarig för bolagets största kunder. Vi söker därför dig som trivs i en stödjande roll och som har förmågan att kombinera många olika arbetsuppgifter samtidigt. Som gruppchef är du företagets ansikte utåt mot kunderna och det är en roll du trivs med. Som person är du också affärsdriven, analytisk och tycker det är roligt och viktigt att utveckla medlemmarna i ditt team. Bolaget expanderar kraftigt och för den som har viljan finns framtida utvecklingsmöjligheter internt. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV omgående.

Din utmaning

  • Upprätta budget, årsredovisning, kvartalsrapporter samt ansvara för uppföljning av dessa
  • Inneha kundansvar för bolagets största kunder och agera ekonomiansvarig åt dessa 
  • Vara ett operativt stöd för medarbetarna i det dagliga arbetet samt stödja dessa i deras individuella utveckling
  • Agera stöd till övriga medarbetare vid problemlösning av komplicerade ärenden och i frågor som uppkommer
  • Arbeta för att förbättra och säkerställa att interna processer och rutiner fungerar effektivt
  • Ansvara för rekrytering av nya medarbetare till teamet då bolaget expanderar snabbt

Erfarenhet
Till denna roll söker vi en person som är erfaren inom redovisning och har 3-5 års erfarenhet av arbete från redovisnings- eller revisionsbyrå, alternativt fastighetsbranschen. Du har tidigare arbetat med allt från löpande redovisning till rapportering, bokslut och redovisningsarbete. Tidigare erfarenhet av personalansvar eller som teamleader är meriterande, men inget krav. Du är en van användare av Excel, och är flytande i svenska och engelska, både skriftligt och muntligt.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är analytisk och noggrann, och som har en fallenhet av att hantera många projekt parallellt. Du är en bra ledare och drivs av att utveckla och hjälpa andra. Du trivs också i en händelserik och föränderlig miljö med högt tempo, och är flexibel för skiftande arbetsuppgifter. Vidare är du positiv, har en prestigelös attityd och värderar gott samarbete högt.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via följande länk: gazel.la/2152. Ansvarig kontaktperson är Katarina Milenkovic.

Nya uppdrag och rekryteringar annonseras löpande på vår hemsida och genom att följa Gazella på LinkedIn behåller du kontakten med oss, klicka dig vidare här.

Liknande jobb

Liknande jobb