Danske Bank

Driven gruppchef till Danske Finans

Rekryterare
Plats
Linköping
Annonserat
den 16 juni 2017
Stängs
den 6 juli 2017
Ref:
16210
Kontakta
Marie Demselius
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Är du en driven ledare som brinner för ökad kundnöjdhet och effektivitet? Då kanske du är vår nya gruppchef för Team Credit!

Danske Finans ansvarar för produktområdena leasing, avbetalning, kontraktsbelåning och fakturafinansiering inom Danske Bank. Vi har höga mål för tillväxt under de närmaste åren och kan därför erbjuda attraktiva utvecklingsmöjligheter i en dynamisk och internationell miljö. Vi är drygt 40 engagerade medarbetare i Sverige.

För att möta kommande krav och utmaningar behöver vi nu förstärkning i form av en gruppchef med stor arbetskapacitet och mycket energi! Som gruppchef för Team Credit, som är en del av Danske Finans Business Support, bidrar du aktivt till utvecklingen av våra processer och arbetssätt. Ditt uppdrag är att säkerställa att rätt dagliga prioriteringar görs, såväl inom teamet som inom hela avdelningen. Du behöver avgöra vad som är bäst för Business Support som helhet. Du säkerställer planering av resurser och schemaläggning av personal på ett effektivt sätt samt bidrar till att förenkla och öka tillgängligheten för våra kunder. Då vi håller öppet 8.30-18.00 alla vardagar samt 11.00-14.00 på lördagar omfattas du av förskjuten arbetstid.

Du kommer att ha fullt personalansvar för cirka tio personer. Vår Kreditchef ansvarar för strategiska kredit-, risk-och compliancerelaterade frågor och du ansvarar för den dagliga driften av kreditbordet och övriga delar i teamet. Vissa praktiska frågor rörande AML, inkassoverksamheten och kreditgivning ingår i uppdraget.

Vem är du?
Vi är säkra på att du redan idag har en ledarroll. Du är nyfiken på att arbeta med förändringsarbete och är angelägen om att tillsammans med chefer och medarbetare säkra och ytterligare stärka vår ställning på marknaden. En viktig del av arbetet är att vidareutveckla och implementera de nya arbetssätt och utmaningar som Business Support nu står inför.

För att trivas i den här rollen tror vi att du är en affärs- och kundorienterad person med mycket god bankerfarenhet inom kreditområdet, gärna även inom leasing-/avbetalningsområdet och/eller inkasso. Du är mål-och resultatinriktad, initiativrik och utåtriktad. Du har förmågan att knyta nya kontakter samtidigt som du har en administrativ och organisatorisk sida. Du behöver våga fatta egna beslut och ta initiativ till förändringar och förbättringar. Det är viktigt att du kan och vill fungera som spindeln i nätet som kanaliserar frågor både inom teamet och till andra avdelningar inom organisationen.

Placeringsort är i Linköping och det är viktigt att du är på plats dagligen för att supporta ditt team. Du har civilekonomutbildning eller motsvarande.

Vad erbjuder vi?
Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur. Vi söker efter medarbetare som brinner för utveckling, både av sig själva och av våra affärer. För dig som tycker om utmaningar och strävar efter att växa inom ditt arbete ges du möjlighet till stort eget ansvar, samtidigt som du har ett engagerat team omkring dig. Som ledare i Danske Bank inspirerar du dina medarbetare att lyckas och hjälper dem bygga en karriär i banken. Vi erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö där du är med och bidrar till vår framtida utveckling.

Är du intresserad?
Tveka inte att höra av dig till Marie Demselius på +46 (0)708-45 38 21 eller Eva Persson på +46 (0)767-20 06 41 om du vill veta mer om tjänsten. Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka ansökan och CV senast 2017-07-06.

Danske Bank är en stark nordisk fullservicebank med ett internationellt nätverk. Vår vision är att bli erkänd som den mest pålitliga finansiella partnern. Danske Bank har sitt huvudkontor i Köpenhamn och har 18 000 anställda i 16 länder.

Liknande jobb

Liknande jobb