Danske Bank

Positiv och servicemedveten Trade Finance Specialist

Rekryterare
Plats
Göteborg
Annonserat
den 16 juni 2017
Stängs
den 31 juli 2017
Ref:
16141
Kontakta
Anja Naert
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Är du en positiv lagspelare med erfarenhet inom Trade Finance? Då kanske du är vår nya Trade Finance Specialist!

Trade Finance är ett produktområde inom Danske Bank som, enligt Prospera, har de mest nöjda Trade Finance kunderna i Sverige, och vi tar successivt marknadsandelar från våra konkurrenter. Vi behöver nu förstärka vårt engagerade team med ytterligare en medarbetare till Trade Finance i Göteborg. Vi behöver en person som har god produktkunskap inom remburser, främst export.

Din uppgift som Specialist inom Trade Finance innebär att:
• handlägga ärenden inom Trade Finance produkten remburs
• hantera korrespondens samt betalningar till/från utlandet
• ha daglig kontakt med externa kunder samt kollegor inom banken
• vårda och utveckla relationer med nya och befintliga kunder
• tillsammans med övriga medarbetare i teamet arbeta för att nå avdelningens uppsatta mål

Vem är du?
För att trivas i den här rollen tror vi att du har gedigen kunskap inom och flera års erfarenheter av Trade Finance produkter. Det är viktigt att du är en bra lagspelare och bidrar till positiv stämning och ett trevligt arbetsklimat. Du är service- och kvalitetsmedveten, noggrann, har goda språkkunskaper i framförallt engelska och är stresstålig. Att alltid leverera högsta kvalitet med personlig service både till kollegor och till kunder ser du som en självklarhet. Vi ser gärna att du har ekonomisk eller juridisk utbildning.

Vad erbjuder vi?
Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur. Vi söker efter medarbetare som brinner för utveckling, både av sig själva och av våra affärer. För dig som tycker om utmaningar och strävar efter att växa inom ditt arbete ges du möjlighet till stort eget ansvar, samtidigt som du har ett engagerat team och inspirerande ledare omkring dig. Vi ger dig möjlighet att bygga din karriär i banken, och erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö där du är med och bidrar till vår framtida utveckling.

Är du intresserad?
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Anja Naert, Head of Trade Finance, Sverige på telefonnummer 0703-00 17 67. Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka ansökan och CV senast 2017-07-31.

Danske Bank är en stark nordisk fullservicebank med ett internationellt nätverk. Vår vision är att bli erkänd som den mest pålitliga finansiella partnern. Danske Bank har sitt huvudkontor i Köpenhamn och har 18 000 anställda i 16 länder.

Liknande jobb

Liknande jobb