Digital Marketing Manager till Göta Energi

Rekryterare
Plats
Göteborg
Annonserat
den 16 juni 2017
Stängs
den 6 juli 2017
Kontakta
Erik Hjortsjö
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Som Göta Energis Digital Marketing Manager är du ansvarig för bygga upp Göta Energis digitala kanaler.
Syftet är att komplettera nuvarande försäljningskanaler och möta vår målgrupp där den befinner sig. Syftet är även att stärka Göta Energis varumärke ytterligare.

Som Digital Marketing Manager kommer du förbättra vår SEO (Search Engine Optimization) och sätta det ramverk som vi ska bygga våra SEO texter på.

Du kommer att bygga kontostrukturen som ska utgöra grunden för vår SEM (Search Engine Marketing) strategi och budgivning, samt se till så att Göta Energi ligger i framkant vad gäller utvecklingen inom detta område.

Du kommer även att vara ansvarig för att hitta ett affilate nätverk och därefter rätt samarbetspartners.
Vi ser även framför oss att Social Marketing, särskillt på Facebook är prioriterat.

Till din hjälp kommer det att finnas analytiska funktioner som du kan agera som beställare mot vid behov. En content ansvarig kommer dessutom att producera innehåll åt dig.

Ditt arbete är operativt, såväl som strategisk eftersom att många av dina ansvarsområden ska byggas upp från grunden och bygga på en genomtänkt strategi, som du både definierar och exekverar.

ARBETSUPPGIFTER OCH ANSVAR:

  • Ansvarig för organisk och betald trafik
  • SEO
  • SEM
  • Social Marketing
  • Affiliate
  • Digital strategi

För att lyckas i rollen bör du ha några års erfarenhet av att arbeta med SEO, SEM, Social Marketing, Affiliates mm. 
Du behöver också vara van att göra KPI uppföljning inom dessa områden. Bra om du trivs med både operativt och strategisk arbete - självständigt såväl som i team.

Låter detta som något du hade varit intresserad av? 
I denna rekrytering samarbetar Göta Energi med Jerrie. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Erik Hjortsjö på 076-223 70 36. Vi vill ha din ansökan med CV och personligt brev senast 6 juli.

Om Göta Energi
Göta Energi är ett elhandelsbolag som ägs av Hafslund ASA, en av Nordens största energikoncerner. Vi är ett marknadsorienterat bolag med starkt fokus på tillväxt. Dagligen arbetar vi mot visionen att bli Sveriges mest omtyckta elbolag. Vi sitter i fina kontorslokaler vid Heden i Göteborg. 

Liknande jobb

Liknande jobb