Deloitte söker en Payroll Manager med erfarenhet av internationell payroll

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 19 juni 2017
Stängs
den 18 juli 2017
Kontakta
Isabelle Alderbrant
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi växer och söker nu en ny kollega till vår skatteavdelning Global Employer Services (GES) som har erfarenhet av i huvudsak internationell personbeskattning.

Dina arbetsuppgifter
Som Payroll Manager på Deloitte kommer du att arbeta på avdelningen Global Employer Services (GES). Vi är idag cirka 90 personer i Stockholm. GES tillhör skatteavdelningen och vi erbjuder tjänster och rådgivning som stödjer företag i deras processer vid hantering av internationella personalförflyttningar.

Inom GES har vi en payroll-grupp bestående av ca 10 personer med fokus på internationell payroll. Som Payroll Manager kommer du att ha en ledande roll och ansvara för gruppens dagliga arbete och säkerställa leverans till klient. Du kommer framförallt att arbeta med rådgivning inom internationell payroll då klienterna har ett internationellt perspektiv på sina löner samt beräkning av skatt och sociala avgifter. Du kommer att arbeta i en spännande grupp där det finns mycket utvecklingsmöjligheter och Deloitte satsar stort på denna grupp som är under stark tillväxt.

Utbildning och erfarenheter
Vi söker dig som är utbildad jurist, ekonom eller liknande relevant utbildning med minst 3-4 års relevant arbetslivserfarenhet. Du ska ha arbetat med payroll med fokus på internationell payroll. Som person är du analytisk, social, ödmjuk och affärsmässig. Vidare är det viktigt att du är noggrann och har en god samarbetsförmåga.

Du talar och skriver på svenska och engelska obehindrat.

Om Deloitte
Vi har ett spännande och utmanande affärsklimat där vi utbyter erfarenheter och prioriterar personlig utveckling och utbildning. Vi har ett globalt nätverk och tillgång till ett av världens största utbildningsprogram. Vi erbjuder tjänster inom revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade tjänster till offentliga och privata klienter inom en mängd branscher. Med ett globalt nätverk av medlemsfirmor i mer än 150 länder, kan Deloitte erbjuda spetskompetens av världsklass och högkvalitativa tjänster för att hjälpa klienter med de insikter de behöver för att ta itu med sina mest komplexa utmaningar. Deloittes mer än 244 000 medarbetare i nätverket arbetar för att göra verklig skillnad.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag. I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment AB.

Skicka ansökan och CV plus betygskopior till Isabelle.alderbrant@sharprecruitment.se För mer information, ring 073-328 22 82 eller mejla isabelle.alderbrant@sharprecruitment.se

Liknande jobb

Liknande jobb