Amendo Bemanning & Rekrytering AB

Process Owner Cards till Santander Consumer Bank

Plats
Stockholm
Annonserat
den 19 juni 2017
Stängs
den 18 juli 2017
Kontakta
Sofia Bågstam
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vill du arbeta som Product Specialist på en av världens största banker? Du får möjligheten att jobba i en händelserik miljö med högt tempo i en analytisk och kommunikativ roll. Inom Santanders produktorganisation får du möjlighet till självständigt arbete i gemenskap med kompetenta och prestigelösa kollegor med fokus på den senaste utvecklingen inom finansiella produkter.

Kreditkortet är en produkt som just nu utvecklas både det följd av ny teknik och nya regelverk på marknaden. Därför tror vi att du är en person med stor förmåga att tänka nytt.

Kontoret ligger i mycket trevliga och lättillgängliga lokaler i Solna strand.

Arbetsbeskrivning
I rollen som Process Owner Cards ansvarar du för att säkerhetsställa att processerna för samtliga kortprodukter är effektiva, användarvänliga och håller hög kvalitet. Arbetet innebär att säkerhetsställa processer internt i nära samarbete med marknad, försäljning, partnersamarbeten samt säkerhetsställer tekniska förutsättningarna.

Du jobbar i nära samarbete med Product Owner Cards för att säkerhetsställa en utmärkt distribuering av Santanders kreditkort och en attraktiv produkt till kund.

Kvalifikationer och egenskaper
- Civilekonomexamen eller motsvarande
- Minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet inom bank och finas
- Erfarenhet av processhantering utifrån produkter
- Erfarenhet av att utveckla kundupplevelsen i samarbete med marknad och försäljning
- Stor förståelse och intresse för ny teknik
- Kunskap och stort intresse för kreditkort

Tjänsten passar dig som är driven, strukturerad med ett stort intresse för kreditkortsprodukter. Du har förmåga att på ett enkelt sätt kan kommunicera resultat samt föreslå lösningar i en föränderlig organisation. Vidare har du ett stort intresse för utvecklingen av betalningsprodukter på den finansiella marknaden.
Santander Consumer Bank befinner sig i en utvecklingsfas och präglas av en hög förändringstakt. Därför är det viktigt att du har ett starkt affärsmässigt tänk kombinerat med stort intresse för verksamheten. Som person ser vi gärna att du är lösningsorienterad, transparent, lätt att samarbeta med och har god självkännedom. Vi tror att du trivs med att arbeta självständigt men också inser vikten och potentialen av att samarbeta i gruppen.

Om företaget
I Sverige har Santander Consumer Bank 450 000 kunder och erbjuder sparkonton, privatlån, fordonsfinansiering, betal- och kreditkort och delbetalning i butik. Santander i Sverige har 450 medarbetare med kontor i Stockholm.
Santander Consumer Bank är en del av Banco Santander, en av världens största finanskoncerner och den största banken i Eurozonen mätt i marknadsvärde. Santander har i dag 117 miljoner kunder, över 13 000 filialer och mer än 180 000 anställda. Santander har under de senaste tio åren utsetts till världens bästa bank tre gånger.

Frågor och kontakt
I rekrytering samarbetar Santander Consumer Bank med Amendo Executive Search och för frågor kring denna rekrytering är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sofia Bågstam på sofia.bagstam@amendo.se. Vi kommer att intervjua kandidater löpande.

Liknande jobb

Liknande jobb