Erfaren konsult/verksamhetsrevisor till EY, Stockholm

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 19 juni 2017
Stängs
den 6 augusti 2017
Ref:
STO000RE
Kontakta
Ann-Mari Ek
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vill du vara med och utveckla offentlig sektor? Som verksamhetsrevisor och konsult inom offentlig sektor är du med och stödjer kommuner och landsting i att uppnå en ändamålsenlig och effektiv verksamhet genom revisions- och konsulttjänster.

Under senaste året har vi expanderat vår offentliga verksamhet med flera nya uppdrag. Vi behöver därför utöka vår specialistgrupp för offentlig sektor inom revision i Stockholm med ytterligare en erfaren medarbetare. Som verksamhetsrevisor kommer du att arbeta med att utveckla eller granska den verksamhet som utförs av kommuner och landsting och vara sakkunnig till förtroendevalda revisorer. I rådgivningsuppdrag kommer du göra genomlysningar och bidra till verksamhetsutveckling genom att föreslå åtgärder för en mer effektiv verksamhet och organisation.

Vill du ha ett mycket omväxlande och självständigt arbete som kräver engagemang, ansvarstagande och initiativförmåga kan du vara rätt person för oss.

Din bakgrund
Vi söker efter dig som;

  • Har relevant högskoleutbildning
  • Minst 5-års erfarenhet av utrednings- och utvecklingsarbete i offentlig verksamhet. Om du redan arbetar med offentlig revision blir det meriterande om du är certifierad kommunal yrkesrevisor genom Skyrev alternativt snart är certifierad
  • Är väl förtrogen med den offentliga sektorns verksamhet och styrning
  • Har ett starkt intresse av att bidra till kommuners och landstingens verksamhet och effektivitetsutveckling

Som person är du utåtriktad, initiativrik och har lätt för att bygga goda relationer. Du har en stark drivkraft och gillar att arbeta både i team och självständigt. Vidare har du hög integritet samt en god analytisk förmåga och ett affärsmässigt tänkande. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Vad kan EY erbjuda dig?
På EY sätter vi medarbetarna i centrum och du får möjlighet att styra din egen utveckling med en individuell utvecklingsplan. EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar vår framgång på marknaden. Vi är en social och internationellt präglad arbetsplats och du kommer att bli delaktig i våra engagerade team med lång erfarenhet av offentlig sektor.

Intresserad?
Intervjuer och urval kommer att ske i augusti med sista ansökningsdag den 6 augusti, 2017. Med din ansökan vill vi att du bifogar ett personligt brev, cv, betyg från högskola eller motsvarande och eventuellt arbetsintyg från tidigare arbetsgivare.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ann-Mari Ek, chef för offentliga gruppen i Stockholm, på tel. 070-215 58 45 alternativt ann-mari.ek@se.ey.com. Har du frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du Kristina Harlin på 0725-89 99 36.

Välkommen med din ansökan!

EY är ett världsledande företag inom revision, redovisning, skatt, transaktioner och affärsrådgivning. Vi vill att allt vi gör ska bidra till att affärsvärlden och arbetslivet fungerar bättre – för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i. Det börjar med en företagskultur som ger dig praktiska erfarenheter och möjligheten att utvecklas i den riktning du själv önskar. Vår ambition är att tiden på EY ska vara den mest värdefulla i karriären – oavsett om du stannar hos oss eller går vidare till en annan arbetsgivare. Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/se/karriar samt i sociala medier och på vår blogg, karriarbloggen.ey.com.

Liknande jobb

Liknande jobb