Rekryteringskonsult till Sharp Recruitment

Plats
Stockholm
Annonserat
den 19 juni 2017
Stängs
den 18 juli 2017
Kontakta
Ron Cohen
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Sharp Recruitment har på kort tid etablerat sig som en av landets mest nischade rekryteringsbyråer inom områdena Legal, Risk & Compliance samt Finance & Tax. Idag arbetar vi med några av landets ledande banker, konsultbyråer samt försäkrings-, fond- och finansbolag och vi ser ett ständigt ökat rekryterings- och bemanningsbehov bland våra uppdragsgivare. För att möta denna efterfrågan behöver vi förstärka vår organisation ytterligare och söker nu dig som har en ekonomisk eller juridisk bakgrund.

Hos oss kommer du att vara med och vidareutveckla bolaget och samtliga affärsområden. Du kommer arbeta både strategiskt och nära såväl kunder som kandidater.

Vi erbjuder dig en långsiktig karriärresa med mycket goda utvecklingsmöjligheter där du får chansen att vara med och påverka i ett ambitiöst och spännande företag. Du kan på väldigt kort tid få ett stort ansvar och en nyckelroll i bolaget, då vi erbjuder våra anställda ett stort ansvarstagande samt delaktighet i bolaget.

Om Tjänsten
Vi rekryterar och bemannar idag t.ex. Head of Legal, Head of Tax, CFO, Head of Compliance, Chief Risk inom primärt bank-, finans-, och försäkringsbranschen.

Du kommer att ansvara för hela rekryterings- och kandidatprocessen från ax till limpa och bygga upp långsiktiga relationer med både kunder och kandidater. I rollen ingår både kartläggning av marknad och kandidater samt hantering av intervjuer, testgenomförande och kandidatpresentationer. Du kommer att träffa nya uppdragsgivare, skriva rekryteringsannonser och söka efter passande kandidater till varje enskilt uppdrag och slutligen leverera den främsta kandidaten till kund.

Rollen ställer höga krav på att du snabbt lär dig och förstår behovet och utmaningarna i branschen samt kan arbeta strategisk i ett högt tempo och med hög kvalité.

Om Dig
Vi söker dig som:

  • Har högskoleutbildning inom ekonomi eller juridik.
  • 1-3 års relevant arbetslivserfarenhet.
  • God analytisk förmåga och ett starkt affärssinne.
  • Ett stort engagemang, vara social och kommunikativ och ha hög energinivå.
  • Utmärkta kunskaper i både svenska och engelska.

Som person är du stresstålig, effektiv och van att hantera många ärenden samtidigt. Du är initiativrik och har ett genuint intresse för näringslivet. Vidare måste du vara flexibel, lösningsorienterad och prestigelös. För att bli framgångsrik krävs det att du håller hög kvalité i ditt arbete, är företagsam och inger ett stort förtroende hos kund.

Ansök Idag
Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag.

Skicka ansökan och CV + betyg till ron.cohen@sharprecruitment.se För mer information, ring 073-518 51 88 eller mejla ron.cohen@sharprecruitment.se.

Företagsbeskrivning
Sharp Recruitment  är specialiserade på search, rekrytering och bemanning av jurister och ekonomer inom områdena Legal, Risk & Compliance samt Finance & Tax. http://sharprecruitment.se/

Liknande jobb

Liknande jobb