Controller till Mentice

Rekryterare
Plats
Göteborg
Annonserat
den 21 juni 2017
Stängs
den 20 augusti 2017
Ref:
2296
Kontakta
Lisa Andersson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi söker en Controller till Mentice. Tjänsten är belägen på företagets huvudkontor i centrala Göteborg och rapporterar till CFO.

Tjänsten:
Du kommer att arbeta tätt tillsammans med CFO och stötta denne i diverse ekonomirelaterade frågor, främst vad gäller ekonomi- och verksamhetsstyrning. Detta innebär att arbeta med analys och uppföljning av verksamheten och ha mycket kontakt med personer i olika delar av organisationen vad gäller projektuppföljning och -analys. Du kommer även att vara delaktig i arbetet att se över och förbättra processer vad gäller boksluts- och nyckeltalsrapportering globalt. Detta är en ny tjänst så du kommer att, tillsammans med CFO, delvis vara med och forma din roll!

Profil:
Du har några års erfarenhet av att arbeta som controller, med fördel på ett mindre företag. Vi ser gärna att du har viss redovisningsbakgrund även om fokus ligger på erfarenhet av att arbeta med analysarbete kopplat till verksamhet. Du är bekväm vad gäller att arbeta med system och har du erfarenhet av BI-verktyg är detta meriterande. Du har goda kunskaper i engelska, både i tal och i skrift.

Som person är du proaktiv, självgående, prestigelös och flexibel. Du trivs i en miljö där saker händer snabbt och du driver på ditt arbete självständigt. Du är kommunikativ och trivs i en roll där du förväntas initiera kontakt med människor i organisationen för att kunna utföra ditt arbete.

Företagspresentation:
Mentice är världsledande inom medicinsk simulering och erbjuder realistisk träning i en riskfri miljö. På våra patientsimulatorer kan läkare träna enskilt eller i grupp på svåra moment, nya tekniker eller nya procedurer. Vi är ett globalt företag med större kontor i Göteborg och Chicago, och våra simulatorer har installerats på mer än 600 platser över hela världen. Mentice har totalt 55 anställda, varav 40 personer på huvudkontoret i Göteborg, och omsätter 93 MSEK. Läs mer om företaget på www.mentice.com.

Välkommen in med din ansökan (CV och personligt brev) snarast möjligt. Urval och intervjuer sker löpande, men processen fortskrider över sommarmånaderna.

Vid frågor, kontakta:
Lisa Andersson, landersson@contaplus.se 0729-82 82 00

Liknande jobb

Liknande jobb