Driven Löneadministratör till Norconsult

Rekryterare
Plats
Göteborg
Annonserat
den 22 juni 2017
Stängs
den 21 augusti 2017
Kontakta
Liza Dahlin
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Driven Löneadministratör till Norconsult

Arbetsbeskrivning
Tillsammans med en kollega kommer du ha hand om Norconsults ca 500 tjänstemannalöner och kommer att välkomnas in i Team HR som en av fem viktiga medarbetare. Som Löneadministratör på Norconsult ansvarar du för att genomföra hela löneprocessen från bearbetning till utbetalning. Du arbetar efter devisen 'rätt lön i rätt tid'. Ditt ansvarsområde omfattar sedvanlig löneadministration som t ex semester, pensioner, försäkringar, KU samt avstämningar. Vidare innebär tjänsten bland annat att arbeta med kontakt med myndigheter, framtagande av rapporter, underlag och statistik. Du kommer också vara aktivt deltagande i att ändra eller skapa rutiner för att effektivisera eller förbättra våra rutiner, processer och rapporter. Du kommer att få goda möjligheter att få fördjupa dina kunskaper inom lön- och förmånsområdet.

Vem är du?
Du har adekvat utbildning inom området och flera års arbetslivserfarenhet av kvalificerad löneadministration. Vi tror att du har baskunskaper inom redovisning samt förståelse för arbetsmarknadens lagar, relevanta skatteregler och kollektivavtal. Det är viktigt att du har god Excel-vana. Om du tidigare har arbetat i lönesystemet Agda är det meriterande. Du bör också ha en god systemförståelse för hur HR-system och lönesystem hänger samman i de personaladministrativa processerna.

Du är självgående, handlingskraftig och har ett genuint intresse av lönefrågor. Rollen som Löneadministratör/Specialist Lön & Förmåner innebär en tät kontakt med våra trevliga medarbetare. Vi ser därför att du har en stark känsla för service. Vi tror att du är en person med hög integritet som hanterar konfidentiell information på ett professionellt och korrekt sätt. Du är noggrann, strukturerad och resultatorienterad. Du är en person som stimuleras av utvecklings- och förbättringsarbete med ett stort intresse av att förstå och förbättra de system du arbetar i. Lika viktigt är att du är prestigelös och uppskattar att ha roligt på jobbet!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SJR in Scandinavia AB (SJR). Urval och intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 21 augusti 2017. För att söka tjänsten går du in på www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vid frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Liza Dahlin på telefon: 031-333 54 77. Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
Att utveckla ett hållbart samhälle kräver engagemang, helhetssyn och förmåga att knyta ihop enskilda expertkunskaper till en komplett lösning. Detta är en del av vardagen för oss på Norconsult. Vi är en av Nordens största rådgivare inom samhällsplanering och projektering. Med helhetsperspektiv och tydlig miljöprofil hjälper vi våra uppdragsgivare att lyckas på resan från vision till fungerande verklighet. Norconsult.se

Liknande jobb

Liknande jobb