AML-medarbetare till TF Bank

Rekryterare
Plats
Göteborg
Annonserat
den 27 juni 2017
Stängs
den 13 augusti 2017
Kontakta
Helena Bengtsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

AML-medarbetare till TF Bank

TF Bank skapar nu en ny tjänst som Anti Money Laundering (AML) medarbetare/bankjurist på sitt huvudkontor i Borås.

Arbetsuppgifter
Du kommer att vara funktionsansvarig för AML samt inneha rollen som PUL-ansvarig. Du stöttar organisationen i såväl juridiska som regulatoriska frågor samt fungerar som First Line Compliance med ett övergripande ansvar för det interna regelverket. Du kommer att ha mycket kontakter internt, framförallt med Backoffice och IT men även med finans, samt ha ett nära samarbete med vår Compliance Officer. Du arbetar mot samtliga länder som vi är verksamma i och kommer att delta i interna projekt.   

Vårt kontor är just nu beläget i Viared men vi kommer under hösten att flytta till nya lokaler centralt i Borås. Detta är en central och viktig roll som erbjuder dig stora möjligheter att växa, både som person och i din yrkesroll.

Din profil
Vi söker dig som har arbetat några år inom bank, finans eller revision. Du har troligen också en utbildning inom juridik eller ekonomi från högskola eller universitet. Vi ser gärna att du har god förståelse inom AML och är förtrogen med regelverket inom detta område samt hur regelverket praktiskt tillämpas. Då tjänsten innefattar internationella kontakter är ett krav att du behärskar engelska i tal och skrift.

Som person är du självgående och van att ta egna initiativ för att driva ditt arbete framåt. Du ser dig som social, prestigelös och samarbetsinriktad samt trivs att arbeta i en roll med många kontaktytor. Tycker du även om att skapa en struktur och vara med och bygga något från början samt vill arbeta på ett börsnoterat tillväxtföretag är detta tjänsten för dig!

Ansökan 
I denna rekrytering samarbetar vi med SJR in Scandinavia AB (SJR). Skicka in din ansökan snarast och senast den 13 augusti, urval och intervjuer kommer att ske löpande. För att söka tjänsten går du in på www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Helena Bengtsson om du har frågor på tel 031-333 54 85.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
TF Bank är en internetbaserad nischbank som erbjuder konsumentbanktjänster genom sin egenutvecklade IT- plattform med hög grad av automatisering. Bolagets IT-plattform är utformad för skalbarhet och anpassning till olika produkter, länder, valutor och digitala banklösningar. TF Bank bedriver bankverksamhet med in- och utlåningsverksamhet mot privatpersoner i Sverige, Finland och Norge, utlåningsverksamhet mot privatpersoner i Polen, Danmark, Estland och Lettland. TF Bank är sedan juni 2016 noterad på Nasdaq, Stockholm.

Liknande jobb

Liknande jobb