Auktoriserad revisor till EY i Älmhult, Markaryd och Växjö

Rekryterare
Plats
Älmhult, Markaryd och Växjö
Annonserat
den 27 juni 2017
Stängs
den 5 augusti 2017
Ref:
LMH0000A
Kontakta
Marika Sengoltz
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

EY har en gedigen erfarenhet inom revisionsbranschen och våra kunder kan tryggt räkna med att vi levererar tillförlitliga bokslut, analyser och välgrundade finansiella yttringar. Det har aldrig förr varit så viktigt som på dagens marknad att tolka och reagera på komplex data. Våra kunder vänder sig dagligen till oss för råd och tjänster som de kan lita på varje gång. I din tjänst som auktoriserad revisor hos oss på EY använder du din yrkesskicklighet och erfarenhet för att förverkliga våra kunders förväntningar och hanterar dagligen komplexa granskningsåtgärder över ett brett spektrum av branscher och ansvarsområden. Vi söker nu en erfaren revisor till våra kontor i Älmhult, Markaryd och Växjö. Tillträde enligt överenskommelse.

Möjligheten
Din grundläggande uppgift är att förmedla exceptionella revisionstjänster till våra kunder. Du kommer att utgöra en viktig kontakt mot kund samt internt mot yngre kollegor när det kommer till att lösa komplexa frågor. Allt eftersom du bygger din kunskap och erfarenhet kommer du att bli en trovärdig rådgivare med inflytande att påverka kunder och engagera arbetsteam med kunskap som kommer att påverka individer och företag.

Om rollen
Du hjälper våra kunder uppfylla sina rapporteringskrav genom att noggrant analysera, revidera bokslut och förmedla meningsfulla insikter i redovisnings- och rapporteringsfrågor. I gengäld kan du förvänta dig att lärande och utveckling skräddarsys efter dina unika intressen och ambitioner. Du kommer att få alla de färdigheter, kunskaper och möjligheter du behöver för att utvecklas i din karriär.

Huvudsaklig arbetsuppgifter
• Leda fältarbete och team i revisionsuppdrag samt hålla goda kontaktytor och uppdatera nyckelpersoner om pågående revisionsarbete
• Slutföra revisionsprocesser och rapportera högriskområden
• Engagera kunder och ge sakkunniga råd
• Ständigt utveckla din förståelse för nuvarande marknadstrender och processer, dela din kunskap till ditt team och utveckla yngre kollegor
• Att förstå våra kunders unika ambitioner och behov samt dela med dig av dina insikter med kollegor för att bredda våra affärsrelationer där möjligheterna finns

Kvalifikationer för tjänsten
• En master- eller kandidatexamen inom redovisning, med stöd av minst tre års praktiskt arbetslivserfarenhet som revisor
• Auktorisering
• Erfarenhet av att leda planering, genomförande och revisionsrapportering samt finansiell rapportering
• God förmåga att leda projekt
• Utmärkt kommunikations- och förhandlingsteknik
• Flexibilitet att ständigt lära sig och anpassa sig i en snabbt föränderlig miljö

Vi söker
Vi är intresserade av ledare med en genuint kreativ vision och en övertygelse om att göra vision till verklighet. Du kan förvänta dig mycket variation i denna roll, så du bör också inneha förmågan att ta egna initiativ och söka möjligheter att förbättra våra nuvarande relationer och processer. Om du redo att ta över en del av våra kunders mest komplexa frågor så är denna roll för dig.

Vad kan EY erbjuda dig?
Som anställd hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla projekt med stort inflytande över din arbetsdag. Du kommer att vara en del av vårt globala nätverk av specialister i ett internationellt serviceområde. Du kommer att ingå i en miljö som betonar hög kvalitet och kunskapsutbyte i en stimulerande, inkluderande och trevlig arbetsmiljö. Vi erbjuder:

• Ett antal uppdrag där du omgående kan tillträda som kundansvarig revisor.
• Stöd, coachning och feedback från några av de mest engagerande kollegor i branschen
• Möjligheter att utveckla nya färdigheter och framsteg i din karriär
• Frihet och flexibilitet att hantera din roll på ett sätt som är rätt för dig

Intresserad?
Välkommen med din ansökan där du bifogar cv, personligt brev samt betyg från gymnasium och högskola/universitet. Vi kallar till intervju löpande varför vi gärna ser att du ansöker så snart som möjligt, dock senast den 5 augusti 2017.

Har du frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Marika Sengoltz tel.070 530 58 07, e-post: marika.sengoltz@se.ey.com.

Var med och skapa tillit och värde till arbetslivet. Ansök nu.

Om EY
EY är ett världsledande företag inom revision, redovisning, skatt, transaktioner och affärsrådgivning. Vi vill att allt vi gör ska bidra till att affärsvärlden och arbetslivet fungerar bättre – för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i. Det börjar med en företagskultur som ger dig praktiska erfarenheter och möjligheten att utvecklas i den riktning du själv önskar. Vår ambition är att tiden på EY ska vara den mest värdefulla i karriären – oavsett om du stannar hos oss eller går vidare till en annan arbetsgivare. Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/se/karriar samt i sociala medier och på vår blogg, karriarbloggen.ey.com.