CFO till Aspelin-Ramm Fastigheter

Plats
Göteborg
Annonserat
den 28 juni 2017
Stängs
den 7 augusti 2017
Kontakta
Anna Åkesson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Rollen innebär övergripande ansvar för ekonomi, administration samt finansiell rapportering. Du samarbetar nära VD och ledningsgruppen. Organisationen är liten och effektiv, totalt 15 personer, och arbetar med helhetsansvar och engagemang med kollegor inom fyra kompetensområden; ekonomi, bygg, marknad och teknik.  

Huvudsakliga uppgifter:

· Vara VDs högra hand, brett engagemang i bolagets verksamhetsutveckling, även utanför en traditionell ekonomichefsroll
· Ta fram, analysera och presentera finansiella nyckeltal och rapporter
· Producera och presentera styrelsematerial
· Fastighetsvärdering och analys av nya affärer
· Kontakt med banker, revisorer och rådgivare
· Företräda Aspelin-Ramm i externa styrelser och samarbeten

Personalansvaret omfattar 4 personer – controller, redovisningschef, reskontra, hyror samt ekonomi och kontorsservice.

Lämplig bakgrund är relevant ekonomisk utbildning, civilekonom eller motsvarande och gedigen erfarenhet som ekonomichef från motsvarande verksamhet. Du är van att leda och utveckla en ekonomifunktion och vill gärna ta ett brett ansvar i verksamheten. Kunskapsmässigt är det värdefullt med god insikt och erfarenhet av koncernredovisning, projektredovisning och kvalificerad Excelanvändning. Erfarenhet från fastighetsbranschen är en fördel.

Personliga egenskaper har stor betydelse och vi söker dig som är affärs- och resultatinriktad och vill bidra till företagets utveckling och mål. Med analytisk förmåga har du lätt att förstå samband och helhet och du arbetar strukturerat och metodiskt. Du är en god kommunikatör som skapar förtroendefulla relationer och känner dig säker i olika sammanhang. Som lösningsinriktad lagspelare engagerar du dig i andras frågor och är en uppskattad kollega.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev på www.maquire.se senast den 7 augusti.
Vid frågor kontakta Anna Åkesson 0763-38 87 96 e-post anna.akesson@maquire.se.

Om företaget
Aspelin-Ramm Fastigheter AB bildades 1998 och ägs av norska Aspelin-Ramm Gruppen AS. Bolaget har sedan starten initierat och utvecklat en rad olika fastighetsprojekt i Västsverige. I första hand butiks- och kombinationsfastigheter, men även hotell- och bostadsfastigheter. Genom god och innovativ arkitektur utvecklas och anpassas befintliga byggnader och miljöer till nya verksamheter med andra krav på funktionalitet och tillgänglighet. Aspelin Ramm Fastigheter är en solid och ansvarsfull fastighetsutvecklare som lägger stor vikt vid att byggnaden ska utgöra ett värdefullt element i stads- och landskapsbilden. God arkitektur, slitstarka och passande material och respekt för miljön och omgivningen är centrala värden som ligger till grund för vårt utvecklingsarbete. Bolaget är inne i ett expansivt skede. En detaljplaneprocess på Pedagogen Park i Mölndal pågår och här ska vi utveckla en helt ny stadsdel med boende, kontor och handel. Andra spännande projekt är utvecklingen av Sisjö handelsområde, Nya Vallhamra torg och handelscentrumet Lugnetrondellen i Varberg. Se www.aspelinramm.se