Försäljningschef till Närkefrakt

Rekryterare
Närkefrakt
Plats
Örebro
Annonserat
den 27 juli 2017
Stängs
den 27 augusti 2017
Ref:
SE-12246
Kontakta
Monica Thyresjö
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Affärs– och verksamhetsutveckling

Position
Motiveras du av självständigt arbete där fokus på relationer, kommunikation och ett lösningsorienterat förhållningssätt är starka framgångsfaktorer?

Ditt fokus är att tillsammans med dina fyra medarbetare utveckla affärer och kunder på den svenska marknaden inom företagets samtliga verksamhetsområden. Varje kund och affär är unik och det är viktigt att du känner ansvar för att det finns processer och rutiner som på ett kostnadseffektivt sätt stöttar internt.

Du rapporterar till VD och har en av nyckelrollerna i företagets ledningsgrupp.

Vi söker dig som har erfarenhet av att leda försäljning av kundanpassade lösningar och känner att Närkefrakts affär skulle vara ett spännande och utvecklande område att ta ansvar för. Du är en kommunikativ person som skapar ett positivt engagemang och är både lösnings- och utvecklingsorienterad.

Vi erbjuder dig en självständig och utvecklande roll i en trevlig miljö tillsammans med härliga kollegor.

Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev med CV snarast dock senast den 27 Augusti via www.mercuriurval.se (ref. SE-12246). Eventuella frågor besvaras av Mercuri Urvals konsult Monica Thyresjö 070-6603890 (semester vecka 29-32).

Om företaget
Närkefrakt är ett expansivt transportsäljande företag med kontor i Örebro och verksamhet i hela Sverige. Vår fordonsflotta omfattar ca 330 enheter och ägs av våra medlemsåkerier som är verksamma med transporter inom fjärr & distribution, miljö samt bygg & anläggning. Vi bedriver också försäljning av grusprodukter och matjord. Närkefrakt har ca 60 medarbetare och omsatte år 2016 ca 580 Mkr.

Läs mer på www.narkefrakt.se