Försäkringsspecialist för Toyota och Lexus i Sverige

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 28 juni 2017
Stängs
den 27 juli 2017
Kontakta
Margaretha Palmbäck
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vill du vara med och driva, förvalta och utveckla försäkringsaffären inom Toyota och Lexus? Har du erfarenhet från motorförsäkringar och kanske även erfarenhet från andra delar inom sakförsäkringsbranschen? Om du utöver detta är en självgående, affärsmässig och relationsskapande person kanske du är den vi söker!

Arbetsbeskrivning
Som försäkringsspecialist arbetar du tillsammans med den försäkringsansvariga på Toyota i Sverige med att just driva, förvalta och utveckla försäkringsaffären. Du kommer även att ansvara för både den interna och externa försäkringsutbildningen av säljare och övrig personal hos återförsäljarna kring Toyotas försäkringar. Du kommer även delta på återförsäljarkonferenser, vara delaktig vid produktlanseringar och andra event. I rollen ingår det även att analysera och bevaka marknaden och genom detta arbete utveckla Toyota och Lexus försäkringsaffär i Sverige.

Din utgångspunkt kommer vara på Toyota och Lexus inom kort nyrenoverade lokaler i Rissne men du kommer ha hela Sverige som arbetsfält.

Kvalifikationer och egenskaper
Med fördel har du akademisk examen men inget krav. Kanske har du genom erfarenhet och kompletterande utbildning fått jämförbara kunskaper. Du är en van användare av Microsoft Office-paketet och det är positivt om du även har IFU och sakförsäkringsutbildning. Du är en självgående, lojal och initiativtagande person som arbetar bra med andra människor. Vidare har du lätt för att förstå och tillämpa affärsmässiga principer. Du gillar att skapa och underhålla relationer och du förstår värdet av nöjda kunder. Har du dessutom ett intresse för bilar och motorförsäkringar har vi en perfekt matchning!

Om företaget
Toyota grundades 1937 och är ett av världens största bolag med en tillverkning av ca 10 miljoner bilar per år. Toyota etablerades i Sverige 1964 och bilarna säljs idag i Sverige via 40 återförsäljare och knappt 90 försäljningsställen. Försäkringsverksamheten sköts via Toyota Financial Services (TFS) som startades år 2000 och är en filial till det tyska bolaget Toyota Kreditbank GmbH. Toyota som bolag har ett starkt fokus att tillverka trygga, säkra och miljövänliga bilar – ett motto som genomsyrar hela bolaget och alla anställda.

Frågor och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Toyota FS med Amendo Bemanning och Rekrytering och eventuella frågor ställs till rekryteringskonsult Margaretha Palmbäck, tel: 072-522 50 09, margaretha.palmback@amendo.se.

Liknande jobb

Liknande jobb