Junior Rekryteringskonsult inom Fastighet och Finans till Boardtalk

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 28 juni 2017
Stängs
den 27 juli 2017
Kontakta
Ola Everhed
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Om tjänsten
Vi söker nu en driven Junior Rekryteringskonsult till oss på Boardtalk inom affärsområdena Real Estate och Finance. Du arbetar i en kommunikativ, serviceinriktad och analyserande roll med mycket ansvar och goda möjligheter till att utveckla din förståelse inom fastighets- och ekonomiområdet. Vi strävar efter att ständigt utveckla företaget och tror att vi att vi kan ge dig en inspirerande och utmanande heltidstjänst med placering på kontoret på Blasieholmen i centrala Stockholm.

Din utmaning

  • Analysera och kartlägga möjliga sökvägar för att identifiera kandidater för specifika interims- och rekryteringsuppdrag.
  • Ansvara för att proaktivt kontakta och attrahera intressanta kandidater genom våra olika rekryteringsverktyg.
  • Genomföra intervjuer med aktuella kandidater.
  • Vara delaktig i vidareutveckling av våra processer och searchverktyg för att säkerställa att vi hela tiden erbjuder marknadens mest effektiva och preciserade konsult- och rekryteringstjänst.
  • Tillsammans med ledningen för affärsområdet utforma arbetsbeskrivningar och annonser.
  • Skapa strukturer och utveckla i den interna databasen så att rätt kompetenser kan identifieras på ett proaktivt och tidseffektivt sätt.
  • Delvis självständigt ansvara för rekryteringsuppdrag och kundkontakt.

Erfarenhet
Vi söker dig som kanske arbetar i fastighetsbranschen eller som Researcher idag. Du har en akademisk utbildning, gärna inom ekonomi, fastigheter, organisation eller beteendevetenskap. Då rollen till stor del innebär att skapa och underhålla kontakter ser vi gärna att du arbetat med service eller uppsökande försäljning av någon form. Du uttrycker dig obehindrat både på svenska och engelska i tal och skrift eftersom internationella kontakter förekommer. Som Junior Rekryteringskonsult hanterar du dagligen mycket information och vi ser det därför som meriterande om du har erfarenhet från att ha arbetat med stora informationsflöden.

Personliga egenskaper
Som person är du effektiv, proaktiv och strukturerad. För att kunna driva dina processer i mål med goda resultat behöver du vara målinriktad och arbeta med hög kvalitet i det du tar dig an. Du har en god förmåga att organisera och planera ditt arbete självständigt och lägger stor prestige i att leverera kvalitativa resultat enligt tidsplan. Vidare har du en god förståelse för såväl detaljer som helhetsperspektiv samt är skicklig på att snabbt sätta dig in i komplexa uppgifter.

Ansökan
Vill du bli en del av ett framgångsrikt team? Välkommen med din ansökan för tjänsten via www.boardtalk.se. Frågor om tjänsten besvaras av Ola Everhed, telefon 070-790 01 06. Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Om Boardtalk
Boardtalk är ett nischat företag som arbetar med rekrytering och interim inom det privata näringslivet, den offentliga sektorn och andra organisationer. Vi erbjuder spetskompetens inom affärsområdena Finance, Real Estate, Public, Executive och Interim. Vi arbetar med personbedömningar i processer som syftar till rekrytering, interimslösning, kompetensinventering eller individuell utveckling av chefer, specialister och andra nyckelpersoner. De flesta uppdragen är rekryteringsuppdrag som genomförs via search. Urvalsprocessen är väl utvecklad och sker metodiskt, genom strukturerade intervjuer i kombination med arbetspsykologisk testning. Boardtalk växer och i personalstyrkan finns medarbetare med gedigen yrkeserfarenhet från rekrytering inom bland annat fastighets- och finansbranschen. Läs mer på boardtalk.se

Liknande jobb

Liknande jobb