Teamledare för säljare

Plats
Stockholm
Annonserat
den 29 juni 2017
Stängs
den 16 augusti 2017
Kontakta
Robert Rostedt
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Till rollen som teamledare söker vi dig som trivs med och har erfarenhet av proaktivt säljarbete. Du kommer att på ett kundfokuserat och konsultativt sätt sälja båtförsäkringar.

Du har också ett intresse av att jobba med coachande säljledarskap och har kanske rent av tidigare erfarenhet av att leda säljare.

Vi erbjuder ordinarie arbete i ett ungt och dynamiskt team med tydligt tillväxtfokus och korta beslutsvägar. Du får jobba i en stimulerande miljö där kunden ofta har sin båt som sitt stora fritidsintresse. En passion som vi delar med kunden. Du får vara med i arbetet med att utveckla våra säljprocesser och digitalisering mot kund. Placeringsorten är i Stockholm.

Alandia Försäkring är en stabil försäkringskoncern som skapar långsiktiga relationer till sina kunder och medarbetare. Vi erbjuder ett arbete att utvecklas i. Kontinuerlig kompetensutveckling är en självklarhet hos oss.  Vi vet att ledarskapet har stor betydelse för arbetsmiljön och satsar därför på att fortlöpande utveckla våra ledare.

Närmare upplysningar om tjänsten får du av Robert Rostedt på telefon +358 20 525 25 41. Skicka din ansökan senast 2017-08-16 per e-post till rekrytering@alandia.com.

Liknande jobb

Liknande jobb