CFO till Linjemontage AB

Rekryterare
Plats
Grästorp eller Mölndal
Annonserat
den 29 juni 2017
Stängs
den 23 juli 2017
Ref:
SE-12267
Kontakta
Frida Olsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Noggrann och analytisk som trivs i en projektstyrd verksamhet

Position
Linjemontage befinner sig i en tillväxtfas och man söker nu en CFO som kan se över och utveckla företagets ekonomifunktion.

Som CFO på Linjemontage är du en nyckelperson i verksamheten. Du har det övergripande och operativa ansvaret för ekonomifunktionen vilket innefattar koncernredovisning, bokslut, prognoser samt kalkyler och analyser för verksamheten. Vidare hanterar du valutasäkringar, terminsäkringar. Du är en proaktiv och drivande kraft i att vidareutveckla bolagets projektverksamhet genom att arbeta med projektfinansiering samt projektredovisning, du följer upp företagets projekt och gör successiv vinstavräkning.

Som CFO ansvarar du även för kontakter med leverantörer av affärssystem och lönesystem, samt hanterar HR-relaterade uppgifter. Du har personal – och budgetansvar för ekonomiavdelningen.

Som CFO rapporterar du till VD och ingår i företagets ledningsgrupp.

Vi söker en driven och kompetent CFO med erfarenhet från entreprenad – och/eller byggbranschen. Du trivs i en entreprenörstyrd organisation med tydligt affärsfokus och har ett genuint intresse av att vara aktivt delaktig i företagets fortsatta utveckling. Som person är du prestigelös, strukturerad, har helhetssyn och vågar ifrågasätta. Du kan lätt pendla mellan operativa och strategiska arbetsuppgifter.

Du är utbildad civilekonom eller motsvarande. Placeringsort är Grästorp alt Mölndal (2-3 dgr/v behöver du vara i Grästorp). Resor i tjänsten förekommer.

Är du den person vi söker?

Vi erbjuder ett uppdrag i ett växande företag med snabba beslutsvägar, tydligt affärsfokus och entreprenörsanda.

Välkommen att söka tjänsten med CV och personligt brev via www.mercuriurval.se (ref nr SE-12267) senast 23 juli 2017. Vid frågor om tjänsten, kontakta Mercuri Urvals konsult Frida Olsson, 031-333 52 14. Urval sker löpande.

Om företaget
Linjemontage är specialiserade på kraftförsörjningsanläggningar inom spänningsområdet 0,4-400 kV. Företaget marknadsför och säljer kundanpassade kraftförsörjningslösningar och tjänster och har kunder inom nätbolag, industri och offentlig förvaltning främst i Sverige och Norge.

Företaget har fyra huvudsakliga affärsområden: Division kraftanläggningar, Division Transmission och Lokalnät, Montageentreprenader samt Service och Underhåll.

Linjemontage ligger i framkant av den tekniska utvecklingen och följer de snabba förändringarna på elmarknaden. För att täcka hela marknaden har företaget öppnat verksamhet på flera orter i Sverige och Norge. Företaget har 120 anställda omsätter drygt SEK 500 milj, huvudkontoret ligger i Grästorp.

Liknande jobb

Liknande jobb