Branch Manager för Malmö - Vink essåplast Group AB

Plats
Malmö
Annonserat
den 6 augusti 2017
Stängs
den 8 september 2017
Ref:
SE-12300
Kontakta
Lisbeth Petersson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Position
I din roll
kommer du att ansvara för vår affärs- och försäljningsverksamhet i Malmö som eget självständigt Profit Center. Du har ett totalt lönsamhets- och resultatansvar för det egna Profit Centret. Detta innebär ett helhetsansvar genom hela processen om försäljning, bearbetning, inköp och lageroptimering. Kontakter och förhandlingar med leverantörer och partners och aktiv roll i avtal- och affärsuppgörelser ger dig stort utrymme och möjlighet att påverka lönsamheten på ditt Profit Center samtidigt som du bidrar till hela företagets resultat.

Du leder och coachar vår kompetenta och motiverade säljorganisation och tillsammans utvecklar ni affärerna med befintliga och nya kunder inom de respektive affärsområdena. Du kommer också att arbeta med egen försäljning med fokus på maskintillverkningsindustrin inom tunga fordon. Detta är för Vink en marknad med stor potential och möjligheter!

Som Branch Manager ingår du i ledningsgruppen och rapporterar till nordiska CEO och årligen direkt till ägarna.

Vi letar efter dig som genom ett inspirerande ledarskap skapat en framgångsrik säljorganisation. Du har tidigare säljerfarenhet mot maskintillverkande industri och har bearbetat såväl föreskrivande led som slutkund. En god förståelse av företagsekonomi, logistik och lagerstyrning är starkt meriterande. Goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift är ett måste.

Motiveras du av att skapa resultat både genom teamets och din egen insats samt att med stor frihet självständigt driva och utveckla en verksamhet inom ramarna för en framgångsrik och internationell koncern- då är detta en möjlighet!

Välkommen med din intresseanmälan via www.mercuriurval.se (ref.nr. SE-12300) senast den 8 september. Ring eller maila gärna vår konsult på Mercuri Urval, Lisbeth Petersson 08-506 450 78 / lisbeth.petersson@mercuriurval.com, om du vill veta mera.

Om företaget
Vink essåplast Group AB är en del av världens största grupp av plastleverantörer som har ca 100 lager bara in Europa. Vi erbjuder Sveriges största program för plasthalvfabrikat. Du kan finna oss idag i Stockholm, Göteborg och Malmö med kontor, lager och bearbetning. Bolaget omsätter ca 170 miljoner SEK, varav 40 miljoner SEK i Malmö. Företaget arbetar inom affärsområdena Skylt&Reklam, Industri och Bygg. Läs mer på www.vink.se

Liknande jobb

Liknande jobb