Lokalspecialist till Stockholmshem

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 30 juni 2017
Stängs
den 29 augusti 2017
Kontakta
Patrik Ekenbark
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vill du vara med och bidra till Stockholmshems utveckling av lokaler? Lokalenheten ansvarar uthyrning, omförhandling, överlåtelser, evakueringar av Stockholmshems lokaler. Detta gör vi tillsammans med våra distrikt, för att skapa mervärde för våra bostadshyresgäster och öka områdenas och fastigheternas attraktivitet och värde. Som Lokalspecialist hos oss får du ett spännande, varierande och roligt jobb med många kontaktytor.

Tjänsten
I rollen ingår att ansvara för att evakuerings och ombyggnadsverksamheten av Stockholmshems lokaler sker på ett långsiktigt, kostnadseffektivt sätt och med nöjda hyresgäster. I rollen ingår också att ansvara för att distrikten får specialiststöd vid evakuering till lokaler samt att agera specialiststöd inom enheten i lokalfrågor. 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

 • Fungera som specialiststöd till ombyggnadsprojektledare, områdeschefer, kundförvaltare och lokaluthyrare i samband med förändring och evakuering av lokaler
 • Driva förhandlingar knutna till förändring och upprustning av lokaler
 • Driva förhandlingar vid avveckling av lokalhyresgäster
 • Driva förhandlingar om skadestånd vid evakuering eller men för verksamhet i lokal
 • Medverka vid evakuering av lokalhyresgäster och driva evakuering av större lokalhyresgäster
 • Utveckla evakueringsprocessen så att den blir så kostnadseffektiv som möjligt med bibehållen nöjd kund
 • Specialistkunskap i lokalhyresfrågor
 • Vara sakkunnig inom specialistområdet förändring lokaler bl.a. myndighetskrav
 • Säkerställa att villkorsändringar sker på ett strukturerat och genomtänkt och likartat sätt över hela beståndet
 • Medverka i verksamhetsutveckling, utredningar och projekt knutna till lokalhyresfrågor

Kvalifikationer

 • Eftergymnasial utbildning/högskoleutbildning med inriktning mot Samhällsbyggnad, bygg, fastighet, juridik eller ekonomi
 • Flerårig relevant yrkeserfarenhet inom fastighetsbranschen från liknande uppgifter
 • Erfarenhet av uthyrning av kommersiella lokaler är ett krav
 • Djup kunskap i lokalhyresjuridik är ett krav
 • Erfarenhet av att genomföra förhandlingar samt arbeta med hyresgäster är ett krav
 • Körkort

Personliga egenskaper
Som person krävs det att du är driven, självgående och ansvarstagande. Du besitter specialistkunskap och trivs i att ha en rådgivande roll samtidigt som du är en lagspelare som vill bidra till företagets framgång. Du är väl medveten om mål och kvalitetsstandarder och levererar utifrån dessa. För att passa i rollen bör du även vara affärsmässig, ekonomiskt medveten och kunna utvärdera situationer utifrån ett helhetsperspektiv.

Vi erbjuder dig
Vi kan erbjuda dig ett omväxlande jobb med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Som specialist kommer du vara en viktig del i verksamheten och kommer vara delaktig i många intressanta projekt och på så sätt vara del av Stockholmshems fortsatta utveckling. Stockholmshems målsättning är att spegla mångfalden i staden och vi ser gärna sökande med olika erfarenheter och bakgrund.

Tjänsten tillhör enheten Lokaler på Stockholmshems huvudkontor på Södermalm.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som Lokalspecialist passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Stockholmshem med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, registrera din cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 25 augusti.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Patrik Ekenbarkpatrik.ekenbark@fasticonkompetens.se eller på 0706-599600.

Facklig representant för Vision är Chantelle Small, tel. 08-508 39 508.

Om företaget
Stockholmshem är ett av landets största bostadsföretag. I våra över 26 000 lägenheter bor drygt 50 000 stockholmare, dvs. lika många som i en medelstor stad. Vi har dessutom drygt 3 500 lokaler. I 80 år har vi byggt och förvaltat hem åt nya, gamla och unga stockholmare. Vårt arbete utgår från våra kunder hyresgästerna och syftar till att erbjuda ett välkomnande, bekvämt och tryggt boende ­varje dag. Vi är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Stockholms stad och ingår i koncernen Stockholms Stadshus AB. Antalet anställda är drygt 300 personer. Läs mer på www.stockholmshem.se

Liknande jobb

Liknande jobb