Marknadschef till Bjurfors

Rekryterare
Plats
Göteborg
Annonserat
den 30 juni 2017
Stängs
den 13 augusti 2017
Kontakta
Karin Wallin
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Ett av Göteborgs roligaste och mest utmanande marknadschefsjobb är ledigt!

Nuvarande marknadschef i Göteborg ska efter över 11 framgångsrika år i bolaget anta nya utmaningar. Vi söker därför hennes efterträdare.

I rollen som marknadschef för Göteborg ingår även flera ansvarsområden som är övergripande för hela koncernen.

På den övergripande nivån ansvar du för varumärkena Bjurfors och Bjurfors Exklusiv, PR, internkommunikation, digital affärsutveckling och lansering av nya regioner/franchisetagare. Du har mycket kontakter med reklambyrå och övriga leverantörer och samarbetspartners som t ex, PR, stylister, fotografer och medieföretag. Målet med all kommunikation är att stärka varumärket och varumärkets attribut, öka kännedomen och skapa affärsmöjligheter för mäklarna.

I rollen som marknadschef för Göteborg har du ansvar för varumärket och all kommunikation i regionen. Det handlar i huvudsak om försäljningsrelaterade aktiviteter, kampanjer, projekt inom nyproduktion, PR och paketeringar. Du ansvarar också för internkommunikation och skriver VD-brev samt veckobrev. Även här ingår mycket kontakter med reklambyrå och övriga leverantörer och samarbetspartners. Du vårdar och utvecklar relationerna med befintliga och identifierar, utvärderar och förhandlar med nya. 

Marknadsavdelningen i Göteborg består av fyra personer som du har personalansvar för och du har även delat ledarskap för två medarbetare som arbetar med Bjurfors webb. De är placerade i Malmö.

Du har ett stort budgetansvar, rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen.

Vi söker dig som har relevant utbildning inom marknadsföring/kommunikation och flera års erfarenhet av att leda en marknadsavdelning i tjänsteföretag med stark säljkultur. Du har erfarenhet av att stå på scenen och göra presentationer och är också en van projektledare. Ditt intresse för digital affärsutveckling är stort men du har också en god plattform i de traditionella kanalerna. Det är en fördel om du har erfarenhet av ägarledd verksamhet och franchise.

Som person är du drivande, självständig och trygg. Du behärskar och uppskattar ett arbete som innehåller både strategiska och operativa uppgifter och att det ibland är tvära kast dem emellan. Självklart är du en kommunikativ person som har lätt för att uttrycka dig, även i skrift. För att lyckas i rollen behöver du också vara prestigelös, övertygande och ha integritet. 

Välkommen med din ansökan till www.maquire.se senast den 13 augusti. Om du har frågor är det på grund av semestertider enklast att maila dem till karin.wallin@maquire.se

Intervjuer genomförs i augusti efter ansökningstidens utgång.

Om företaget
Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklarföretag och är verksamma inom såväl privatmarknaden som den kommersiella fastighetsmarknaden. Bjurfors har närmare 450 medarbetare främst i Stockholm, Göteborg och Malmö. För mer information, läs mer på www.bjurfors.se

Liknande jobb

Liknande jobb