Chef TV-inspektion och relining till Cleanpipe

Rekryterare
Plats
Göteborg
Annonserat
den 3 juli 2017
Stängs
den 13 augusti 2017
Kontakta
Daniel Ågren
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Cleanpipe söker nu, till en nyinrättad tjänst, en Chef för TV-Inspektion och Relining som skall bidra till bolagets fortsatta utveckling. I den här rollen har du fokus på att utveckla och driva strategin för fortsatt tillväxt för området och dess processer, organisation och personal. I den dagliga verksamheten leder du operativt och administrativt och jobbar aktivt med resursplanering, ekonomisk uppföljning och effektivisering. Du har personalansvar för ca 20 operatörer, rapporterar till produktionschefen och sköter även fackliga förhandlingar. Kundkontakter är ett naturligt inslag för att identifiera och utveckla nya affärer och projekt.Arbetsplatsen är på kontoret i Gunnilse/Göteborg. Med en verksamhet i stark tillväxt finns ambitioner att expandera även utanför regionen.

En lämplig bakgrund är teknisk utbildning och framgångsrik erfarenhet av ledarskap och resultatansvar, helst från entreprenadverksamhet, byggprojekt eller logistik. Du har en god finansiell förståelse, erfarenhet av personal och är van vid kundkontakt. En fördel (meriterande) är även om du har erfarenhet av upphandlingar och förhandling samt organisations- och verksamhetsutveckling i tillväxtbolag.

Vi söker dig som är en entusiasmerande ledare, full av energi och beslutskraft i kombination med förnuft och lyhördhet.

Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev på www.maquire.se senast den 13 augusti. Vid frågor kontakta Daniel Ågren 0735-19 40 50, e-post: daniel.agren@maquire.se

Om företaget
Cleanpipe är ett ledande företag inom AVA (Avlopp, Vatten och Avfall) i sydvästra Sverige. Företaget har i dagsläget en av Sveriges modernaste fordonsflottor med ca 60 fordon (slamsugning och specialfordon). Företaget ägs sedan 2014 av Private Equity företaget Grand Capital men har anor sedan 1965. Som AVA leverantör är företaget en naturlig del av samhällets infrastruktur. Bolagets huvudsakliga verksamhetsområden kan sammanfattas enligt nedan:

  • Högtrycksspolning av rör och avloppsledningar, felavhjälpning, underhållsspolning.
  • TV-inspektion, ovalitetsmätning samt provtryckning av rör och avloppsledningar.
  • Relining – rörinfodring av gamla avloppsrör.
  • Torrsugning och grävsugning – skonsam schaktning i känsliga miljöer, inblåsning av fyllnadsmaterial, sanering.
  • Slamsugning, tömning av brunnar, tankar och VA anläggningar.
  • Insamling och transport av avfall och farligt avfall samt tvättning och sanering.
  • Besiktning av oljeavskiljare.
  • Konsultation, projektledning och rådgivning inom ovanstående verksamhetsområden.

Kunderna är allt ifrån Industrier, kommuner, till fastighetsägare och privatpersoner. Fokus ligger på industriservice och avfallshantering, men det finns flera naturliga tillväxtspår inom närliggande tjänsteområden. Företaget har idag ca 140 anställda med filialer i Lödöse, Alingsås, Mölndal och Kungsbacka. Huvudkontoret ligger i Gunnilse strax utanför Göteborg. Dotterbolaget Cija Tank AB har ca 40 anställda i Stockholm. Omsättningen är totalt ca 190 MSEK.

Liknande jobb

Liknande jobb