Redovisningschef till UC

Rekryterare
UC AB
Plats
Stockholm
Annonserat
den 3 juli 2017
Stängs
den 3 augusti 2017
Kontakta
Nina Grundström
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsbeskrivning
I rollen som redovisningschef har du det övergripande ansvaret för redovisningsarbetet för UCs ekonomienhet. Du kommer ha personalansvar för 6 personer vilket innebär att fördela det dagliga arbetet inom enheten men även att se till så alla har den information som behövs för att kunna agera inom sina ansvarområden. Du rapporterar direkt till CFO.

I dina arbetsuppgifter ingår ansvaret för revision, årsredovisningar, årsbokslut, skatter, koncernredovisning, bank- och likviditetsplanering. Vidare förväntas du att förvalta och utveckla ekonomisystem, automatisera och effektivisera interna processer, leda och utveckla redovisningsteamet samt informera och stötta verksamheten.

Vem är du?
Vi söker dig som är civilekonom och som har minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har erfarenhet från en ledande befattning där du haft personalansvar. Kunskaper i koncernredovisning är ett krav. Har du erfarenhet från revision är detta meriterande.
Du är en van systemanvändare och har goda kunskaper inom Officepaketet och då framförallt Excel, har du även erfarenhet från Visma så är det meriterande. Vidare så är du flytande i både svenska och engelska vad gäller tal och skrift.

För att passa för tjänsten som redovisningschef bör du vara en positiv och trygg person med ett tydligt driv samt att du har en mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga. Vidare så är du en prestigelös person som uppskattar att arbeta i en föränderlig miljö med olika typer av uppgifter och i ett högt tempo. Du är pedagogisk och har en god förmåga att kommunicera i tal och skrift inte minst med icke-ekonomer. Vidare har du en god förmåga att delegera ansvar och motivera ditt team att utvecklas.

Du erbjuds
Du kommer att vara en del av ett framgångsrikt och växande företag med god stämning. Vi sitter i ett ljust och fräscht kontor, lättillgängligt i Liljeholmen.
I denna rekrytering samarbetar UC med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Nina Grundström på telefon: 0708-95 59 82 eller nina.grundstrom@jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se.
Vi ser fram emot att höra från dig redan idag. Välkommen med din ansökan!

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning:
Tillsvidare, Heltid

Kontakt:
Nina Grundström
0708 95 59 82

Om företaget
UC AB är Sveriges ledande affärs- och kreditinformationsföretag. Sedan 1977 erbjuder vi miljontals kunder beslutsunderlag genom förädlad affärsinformation och kompletta kreditupplysningar. Våra kunder är både företag, offentlig sektor och privatpersoner. UC-koncernen består av UC allabolag AB, UC Affärsfakta AB, UC Marknadsinformation AB och UC Bostadsvärdering AB. Tillsammans samverkar våra bolag för synergier som ger smartare tjänster och större fördelar för kunden. Samtliga med målet att skapa säkrare affärsbeslut och större drömmar.

Liknande jobb

Liknande jobb