Kommun i Skåne söker konsumentrådgivare på deltid

Plats
Eslöv
Annonserat
den 3 juli 2017
Stängs
den 3 augusti 2017
Kontakta
Agnes Smedberg
Kategori
Juridik
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Deltid

Arbetsbeskrivning
För vår kunds räkning söker vi nu en konsumentrådgivare till avdelningen Kommunservice på Serviceförvaltningen. Avdelningen består av 15 personer och du kommer att rapportera till avdelningschefen. Uppdraget är på 30–50% och avser perioden augusti–december 2017. Kontoret ligger några minuters promenad från ortens centralstation, på pendlingsavstånd från exempelvis Lund och Malmö. I viss mån är det möjligt att arbeta från annan ort.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara rådgivning inom det konsumenträttsliga området. Frågorna kan exempelvis röra reklamation, ångerrätt eller avtal och rådgivningen kommer huvudsakligen att ske per telefon. Medling på viss nivå kan förekomma, men konsumentrådgivaren är inte ombud i tvister. Eftersom rådgivningsservicen även omfattar närliggande kommuner kan det vara aktuellt att besöka dessa orter någon gång i månaden. Vidare kan det bli aktuellt med på besök gymnasium eller i andra sammanhang där du kommer att informera om och svara på konsumenträttsliga frågor.

Vem är du?
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom juridik eller har läst några terminer på juristprogrammet. Det förutsätts att du har goda kunskaper på det konsumenträttsliga området. Erfarenhet av konsumentrådgivning eller liknande roller betraktas som mycket meriterande. Du har utmärkta kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift. I ditt arbete är du självgående, noggrann och ansvarstagande. Då rollen innebär många sociala kontaktytor är det viktigt att du är inkännande och serviceinriktad. Vidare är du kommunikativ och har en mycket god förmåga att bemöta människor på ett professionellt sätt.

Du erbjuds
Du kommer att arbeta med kvalificerade konsumenträttsliga frågor i en utåtriktad roll och ha mycket kontakt med människor i ditt arbete. Du kommer att vara anställd som konsult på Jurek Rekrytering & Bemanning. Uppdraget är på 30-50% med start så snart som möjligt, helst inte senare än den 1 augusti 2017. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Agnes Smedberg på 0702–917046 alternativt agnes.smedberg@jurek.se.

Urval sker löpande. Du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan så snart möjligt.

Område:
Eslöv
Skåne län

Anställning:
Visstid Deltid

Kontakt:
Agnes Smedberg

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Fler sökningar så här