Danske Bank

Tredjepartssäljare

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 4 juli 2017
Stängs
den 22 augusti 2017
Ref:
16337
Kontakta
Gabrielle Hagman
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Är du en social och driven lagspelare med goda investeringskunskaper? Danske Bank Asset Management Distribution växer i Sverige och vi söker nu en ny tredjepartssäljare för att stärka vårt team.
 
I rollen som tredjepartssäljare kommer du att vara länken mellan våra fondförvaltare och externa fonddistributörer. Du kommer att ansvara för att hitta och utveckla både nya och existerande kunder genom att presentera Danske Invests erbjudande på ett förtroendeingivande sätt och bygga starka och långsiktiga relationer. Du strävar också ständigt efter att stärka Danske Invests position på marknaden.

Du utgår från Stockholm och har hela Sverige som din hemmaplan. Viktigt är att du som person känner dig bekväm med att driva hela säljprocessen, allt från att ta fram eget material och presentera investeringserbjudandet för kund, till att driva affären hela vägen i mål med den efterförsäljning som krävs inom just tredjepartsdistribution.   
 
Hos oss blir du en del av ett snabbt växande team med tydliga ambitioner och högt satta mål och ambitioner. Inom teamet värdesätter vi en hög arbetsmoral, en prestigelös attityd och en hög kvalitet i allt vi gör.
 
Du får en av marknadens bästa arbetsplatser!
 
Vem är du?
För att trivas i den här rollen tror vi att du har en hög social kompetens och en bra känsla för gott omdöme. Du är en god kommunikatör och en lagspelare som alltid ser till teamets bästa. Du har goda investeringskunskaper och gedigen erfarenhet från liknande positioner inom bank eller fondbolag, som har gett dig ett brett nätverk på den svenska marknaden. Du har en magisterexamen i finans, eller motsvarande. Sist men inte minst har du ett stark eget driv med en “can do attitude”!

Vad erbjuder vi?
Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur. Vi söker efter en medarbetare som brinner för utveckling, både av sig själva och av våra affärer. För dig som tycker om utmaningar och strävar efter att växa inom ditt arbete ges du möjlighet att med ett slagkraftigt erbjudande möta både nya och befintliga kunder inom banken. Våra inspirerande ledare ger dig möjlighet att bygga din karriär i banken, och vi erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö där du är med och bidrar till vår framtida utveckling.

Är du intresserad?
Tveka inte att höra av dig till Gabrielle Hagman, Head of Asset Management Distribution Sverige på gaha@danskebank.se eller +46-738 323 339 om du har några frågor.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka ansökan och CV senast 2017-08-22.

Danske Bank är en stark nordisk fullservicebank med ett internationellt nätverk. Vår vision är att bli erkänd som den mest pålitliga finansiella partnern. Danske Bank har sitt huvudkontor i Köpenhamn och har 18 000 anställda i 16 länder.

Liknande jobb

Liknande jobb