Serviceinriktad kursadministratör till spännande roll

Plats
Stockholm
Annonserat
den 4 juli 2017
Stängs
den 4 augusti 2017
Kontakta
Agnes Smedberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsbeskrivning
För vår kunds räkning söker vi nu en engagerad och positiv kursadministratör som har som ambition att arbeta inom administration och leverera service av högsta kvalitet. Du kommer att ingå i ett litet team som präglas av en kollegial stämning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå i registrering, administration, fakturering och uppföljning, men rollen innebär även ett stort mått representation. I ditt arbete kommer du att ha ett stort antal löpande kontakter med kunder. Vidare kommer du att medverka vid konferenser och liknande evenemang.

Vem är du?
Vi söker dig med minst några års arbetslivserfarenhet inom administration. Du kan exempelvis ha en bakgrund som konferensansvarig inom hotellbranschen eller från administrativt arbete vid någon utbildningsarrangör. Du är representativ, serviceinriktad och har en mycket god förmåga att hantera ett stort antal kontakter i ditt arbete. Du är flexibel och lösningsorienterad och även om arbetet till stor del bygger på rutiner är du van vid att prioritera, hantera oväntade problem och arbeta med flera parallella arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper i MS Office och uttrycker dig väl i tal och skrift. Har du arbetat i kundhanteringssystem är det meriterande. Det är även nödvändigt att du har körkort och tillgång till bil. Resor inom Stockholmsområdet är nämligen vanligt förekommande. Arbetet kan i förekommande fall innebära att du behöver arbeta tidiga morgnar eller kvällstid.

Du erbjuds
Du kommer att arbeta i vackra lokaler i centrala Stockholm. Du erbjuds generösa förmåner såsom pensionsplan, subventionerad lunch och maximalt friskvårdsbidrag. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Agnes Smedberg på 0702–917046 alternativt agnes.smedberg@jurek.se. Urval sker löpande. Du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan så snart möjligt.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning:
Tillsvidare, Heltid

Kontakt:
Agnes Smedberg
agnes.smedberg@jurek.se

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Liknande jobb

Liknande jobb