LKAB söker senior Gruvautomationsansvarig

Rekryterare
Plats
Malmfälten
Annonserat
den 4 juli 2017
Stängs
den 11 augusti 2017
Kontakta
Åse Juhlin
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

LKAB annonsbild med kvinna

LKAB arbetar med att utveckla befintliga brytnings- och produktionssystem samt att utforma framtida produktionssystem i våra underjordsgruvor, under befintliga huvudnivåer. En viktig del av arbetet består i att utveckla, skala upp och automatisera produktionskedjan i syfte att skapa underlag för design av brytningssystem på djupet samt för fortsatt utveckling av nästa generations produktionsutrustningar.

Vi söker nu en senior ansvarig för Gruvautomation, som kan planera och leda arbetet med att utveckla produktionstekniken i våra underjordsgruvor. Vi söker därför dig som har erfarenhet av mobila underjordsmaskiner och gruvautomation. Du har ett stort intresse för och erfarenhet av ledarskap och ledning av test-, utvecklings- och innovationsarbete, att bygga och utveckla team, och att driva systematiskt utvecklingsarbete i produktionsmiljö.

Befattningen ingår i enheten för Teknik- & Processutveckling. Stationeringsort är Malmfälten och resor ingår i tjänsten.

Universitetsutbildning eller annan utbildning som kombinerat med relevant erfarenhet bedöms likvärdig. Som person är du är drivande och har god förmåga att samarbeta och kommunicera med andra. Vi förutsätter att du har ett stort teknikintresse, god analytisk förmåga och ett strukturerat arbetssätt. Vidare har du förmågan att uttrycka dig väl på svenska och/eller engelska i såväl tal som skrift.

Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Välkommen med din ansökan via vår hemsida www.lkab.com senast den 11/8 2017.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta:
Direktör Verksamhetssupport och Affärsutveckling, Åsa Sundqvist telefon +46 70 319 67 52 eller HR Manager Åse Juhlin, telefon +46 70 373 81.

Om LKAB
LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte drygt 16 miljarder kronor 2016 och har cirka 4 200 anställda i 13 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.