LKAB söker en Competent Person (PERC)

Rekryterare
Plats
Malmfälten
Annonserat
den 4 juli 2017
Stängs
den 14 augusti 2017
Kontakta
Åsa Sundqvist
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

LKAB annonsbild med kvinnaLKAB avser att börja rapportera mineraltillgångar och mineralresurser i enlighet med den europeiska rapporteringsstandarden PERC (Pan-European Standard for Reporting of Exploration Results, Mineral Resources and Reserves), och arbete med att genomlysa våra interna arbetsprocesser och verktyg för prospektering och gruvplanering för successiv anpassning mot standard pågår.

Vi söker nu en s k Competent Person som kan leda arbetet med att införa rapporteringsstandarden i bolaget, och att i det arbetet även utgöra ett stöd för bolagets gruvplanerings- och prospekteringsfunktioner.

Befattningen som Competent Person ingår i enheten för Teknik- & Processutveckling, du rapporterar direkt till enhetschef respektive VD. Stationeringsort är Malmfälten och resor ingår i tjänsten.

Dina kvalifikationer
Du har dokumenterad utbildning och erfarenhet i enlighet med PERC-standardens krav. Du har intresse för och erfarenhet av att leda och driva systematiskt förändringsarbete. Som person har du stor integritet och god förmåga att samarbeta och kommunicera med andra. Du har förmågan att uttrycka dig väl på svenska och/eller engelska i såväl tal som skrift.

Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Välkommen med din ansökan via vår hemsida www.lkab.com senast den 14 augusti 2017.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta:
Direktör Teknik- och Processutveckling, Åsa Sundqvist telefon +46 70 319 67 52, eller HR Manager Åse Juhlin, telefon +46 70 373 81 77.

Om LKAB
LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte drygt 16 miljarder kronor 2016 och har cirka 4 200 anställda i 13 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.