Danske Bank

Relationship Manager Skog och Lantbruk

Rekryterare
Plats
Kristianstad
Annonserat
den 4 juli 2017
Stängs
den 15 augusti 2017
Ref:
16353
Kontakta
Magnus Rosenqvist
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Har du ett offensivt affärsdriv och en stark förankring inom svenskt lant- och skogsbruk? Danske Bank växer i Sverige, och vi behöver nu förstärka vårt team med ytterligare en Relationship Manager Skog och Lantbruk i Kristianstad.

Som Relationship Manager Skog och Lantbruk har du det totala ansvaret för kontorets kunder inom skog- och lantbrukssegmentet avseende lönsamhet, analyser, relation och uppföljning. Du säkerställer att våra kunders behov av banktjänster tillhandahålls på ett affärsmässigt och serviceinriktat sätt. Vi har många spännande företag på vår kundlista och du kommer att få arbeta tillsammans med erfarna kollegor i en utvecklande och affärsmässig miljö.

Vem är du?
För att trivas i den här rollen tror vi att du har hög kompetens inom lantbruksekonomi och en stark förankring inom svenskt lant- och skogsbruk och som i varje led strävar efter att uppfylla kundernas behov och ge dem bästa tänkbara råd. Du har ett offensivt affärsdriv och som person är du strukturerad, ordningsam och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Att alltid leverera högsta kvalitet med personlig service både till kollegor och kunder ser du som en självklarhet. Du har gedigen ekonomisk utbildning och många års erfarenhet av kreditgivning, rådgivning och försäljning inom bank- och finansområdet.

Vad erbjuder vi?
Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur. Vi söker efter medarbetare som brinner för utveckling, både av sig själva och av våra affärer. För dig som tycker om utmaningar och strävar efter att växa inom ditt arbete ges du möjlighet att med ett slagkraftigt erbjudande möta både nya och befintliga kunder inom banken. Våra inspirerande ledare ger dig möjlighet att bygga din karriär i banken, och vi erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö där du är med och bidrar till vår framtida utveckling.

Är du intresserad?
Välkommen att kontakta Magnus Rosenqvist, Head of Business Center Krisitanstad på mobil 070-373 36 07 om du har frågor om tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka ansökan och CV senast 2017-08-15.

Danske Bank är en stark nordisk fullservicebank med ett internationellt nätverk. Vår vision är att bli erkänd som den mest pålitliga finansiella partnern. Danske Bank har sitt huvudkontor i Köpenhamn och har 18 000 anställda i 16 länder.