Marknadskoordinator till Ålandsbanken i Stockholm

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 4 juli 2017
Stängs
den 13 augusti 2017
Kontakta
Magnus Johansson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vill du vara med i vårt vinnarteam!
Ålandsbanken är en utmanare i bankvärlden och väcker uppmärksamhet för vårt vinnande sätt att bygga kundrelationer. Kundfokus och kreativa lösningar är ledord i vår starka utvecklingsfas. Attraheras du av utmaningen att föra vår verksamhet framåt så kan du bli en viktig länk i vår koncern med verksamhet på Åland, i Finland och Sverige.

Vi söker nu en Marknadskordinator till Ålandsbanken i Stockholm
Tjänsten innebär att du ansvarar för att marknadskommunikationen följer bankens allmänna riktlinjer och upprätthålla kontakten till den externa marknadsföringsbyrån och interna avdelningar. Du har även eget budgetansvar. Du kommer jobba nära din motsvarighet på Åland och i Finland.

Rollen innebär att man ansvarar för marknadsföring och kommunikation inom affärsområde Sverige inom givet mandat. Stärka varumärket Ålandsbanken i valda målgrupper enligt fastställda fokusområden och strategi. Proaktivt och självständigt hitta lösningar för att uppnå fastställda mål. Du kommer även ansvara för social media och kundtidningen Ålandsbanking via rollen chefredaktör.

Tjänsten kräver att du är flexibel, bra kommunikations- och organisationsförmåga. Mycket bra teknisk kompetens gällande IT och datorer.

Närmare upplysningar kring tjänsten ger Magnus Johansson, Affärsområdes direktör Sverige 08-791 48 87 eller Bodil Edling, HR-Chef 070-941 07 77.

Välkommen med din ansökan och CV senast 13.08.2017. Urval och intervjuer sker löpande.

Om oss
År 1919 grundades Ålandsbanken och är sedan 1942 börsnoterad i Helsingfors. Ålandsbanken skapar värde för företag och människor som värderar relationer genom att leverera den stora bankens tjänsteutbud med den mindre bankens omtanke och förnuft. Koncernen omsluter € 4,600.000.000 och har idag ca 700 anställda fördelat på kontor på Åland, Finland och Sverige.
Ålandsbanken är en annorlunda bank som väcker uppmärksamhet med vårt fokus på goda kundrelationer, sunt förnuft och kvalificerade ekonomiska tjänster. Vi befinner oss i en stark utvecklingsfas och söker nu dig som attraheras av höga ambitioner och stort personligt engagemang.

Liknande jobb

Liknande jobb