Redovisningsansvarig till Picadeli AB

Rekryterare
Plats
Göteborg
Annonserat
den 5 juli 2017
Stängs
den 5 augusti 2017
Ref:
SE-12068
Kontakta
Karin Danielsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Lösningsorienterad redovisningsansvarig ekonom

Position
Har du en passion för redovisning och gedigna kunskaper inom området både på nationell- och internationell nivå? Är du modig, lösningsorienterad och har ett inre driv av att alltid göra ditt bästa? Om du dessutom gillar utveckling, mycket ansvar och att inneha huvudrollen gällande redovisning kan detta vara din nästa utmaning! Bolaget är under stark tillväxt vilket gör att tempot är högt och uppgifterna många. Picadeli är certifierad som ”Great Place to Work” och hela företaget andas energi, framåtanda och engagerade kollegor!

Allmänt
Du är en del av ekonomiavdelningen på Picadeli och ditt ansvar är att arbeta med- och utveckla redovisningsprocesser. Du arbetar nära CFO och tillsammans strävar ni efter att nå de upsatta målen för bolaget. Du rapporterar till CFO och ingår i ett team på fem personer.

Din roll som Team Ledare och du hanterar och leder det månatliga och årliga bokslutet för bolaget.

Specifikt
I detalj innefattar ditt ansvar bland annat:

  • Ansvarig för redovisning för Picadeli AB

  • Fullt ansvarig för det månatliga och årliga bokslutet för bolaget

  • Säkerställa att bokföring sker i linje med god redovisningssed

  • Ansvarig för bolagets rapportering till Koncernen

  • Ansvarig för statlig rapportering såsom skatt, moms,

  • Ansvarig för att ERP, Jeeves, reflekterar de senaste redovisningsmallarna.

  • Kontaktperson för alla redovisningsfrågor från dotterbolag.

  • Ansvarig för processutveckling av den totala redovisningsprocessen för Picadeli AB

  • Kunskap inom K3, Jeeves och Cognos ses som meriterande

Din profil
Du är utbildad inom ekonomi med inriktning redovisning. Du har arbetat med redovisning under flera år på både nationell- och internationell nivå. Du är van att arbeta målstyrt och med mycket eget ansvar. Du är strukturerad, processorienterad och kostnadseffektiv och har ett inre driv av att ständigt vilja förbättra och utveckla. Svenska eller engelska spelar ingen roll för dig och du tror dig trivas i en miljö med en stark engagemangskultur där alla gör sitt yttersta för att nå bolagets mål.

Picadeli erbjuder dig
Ett spännande uppdrag med mycket ansvar där du tillför kompetens, struktur och utvecklar bolagets redovisningsfunktion. Att arbeta på Picadeli innebär ett högt tempo, flexibla arbetsuppgifter och engagerade arbetskamrater där det råder högt till tak och där alla arbetar gränsöverskridande. Dessutom erbjuder Picadeli sjukvårdsförsäkring och generöst friskvårdsbidrag liksom fast lön.

Ansökan
Välkommen att söka tjänsten med CV och personligt brev via www.mercuriurval.se (ref nr SE-12068). Frågor om tjänsten besvaras av Mercuri Urvals konsult Karin Danielsson 031-333 52 29. Urval sker löpande.

Picadeli har valt samarbetspartner och undanber vänligt med bestämt all kontakt med andra rekryteringsbolag eller annonsförsäljare.

Om företaget
Picadeli AB erbjuder ett salladsbuffékoncept med självplock till dagligvaruhandeln där kunden själv väljer innehåll och mängd. Picadelis helhetskoncept innehåller sortiment, salladsdiskar, marknadskampanjer och löpande support/uppföljning till butik. Bolaget startades 2009. Idag är Picadeli över 80 anställda internationellt och du hittar konceptet i mer än 1500 butiker i länderna Sverige, Finland, Danmark, Tyskland och Estland. Picadeli är marknadsledande inom kategorin och ingår i koncern Greenfood med en omsättning på drygt 4 miljarder kronor.

Liknande jobb

Liknande jobb