Försäljningschef - Din Bil Sverige AB

Plats
Södertälje
Annonserat
den 5 juli 2017
Stängs
den 21 juli 2017
Kontakta
Susanna Haglund
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsuppgifter
Vi är mycket stolta över våra högkvalitativa produkter och vår marknadsledande ställning, där vår nybilsavdelning för person- och transportbilar har spelat en stor roll i vår framgång. Vi är mycket bra på det vi gör men vi behöver hjälp med att ta vår bilaffär till nya höjder. Därför söker vi nu en Försäljningschef med det lilla extra till vår fina anläggning i Södertälje.

Hos vår nybilsavdelning möts du av kunniga och etablerade medarbetare. Med ditt stöttande och coachande ledarskap säkerställer du både att våra kunders förväntningar överträffas och att våra medarbetare trivs och utvecklas i sitt arbete. Du kommer att jobba för både högre kvalitet och en mer proaktiv försäljning där både privatkonsument och lokal fleetkund bearbetas. Vidare kommer du att utveckla våra processer och rutiner för att säkerställa stigande försäljning och ökat resultat och därför blir din roll och insats hos oss mycket viktig.

Rollen är baserad på vår fina anläggning i Södertälje och du rapporterar till vår Platschef. Du har fullt personal-, budget och resultatansvar för vår nybilsavdelning och ingår i vår lokala ledningsgrupp, där ni tillsammans jobbar för en blomstrande bilaffär.

Din profil
För att matcha rollen tror vi att du har ett par års erfarenhet inom försäljning av nya bilar och erfarenhet av ledarskap i bilbranschen, där du framgångsrikt har motiverat och utvecklat dina medarbetare samt skapat rutiner och effektiviserat processer. Vidare har du goda dator– och systemkunskaper i MS Office och framförallt i MS Excel. Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift samt innehar B-körkort

Som person är du en coachande ledare och ditt arbete baseras på god samarbetsförmåga, kommunikation och trovärdighet. Du är prestigelöst resultatorienterad och har förmågan att arbeta på både strategisk och operativ nivå. Vidare är du en energisk och engagerad person som trivs bäst i roller där du får använda ditt starka intresse för människor och relationer.

Vi erbjuder
Hos oss finner du en av bilbranschen starkaste aktörer och ett brett samt högkvalitativt modellprogram. På vår anläggning i Södertälje möts du av både arbetsglädje och en stark gemenskap. Vi jobbar nära avdelningarna där vi ser hela bilaffären och sätter både kund och medarbetare i fokus. Som ledare hos oss kommer du både få utrymme att växa och utvecklas i ditt ledarskap och din insats kommer både att synas och göra stor skillnad.

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om tjänsten och processen besvaras av Susanna Haglund. Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om företaget
Vi på Volkswagen Södertälje har som värdegrund att varje besök hos oss skall vara ”En Upplevelse”. Detta gäller både medarbetare och kunder. Vi vill att det skall vara spännande och roligt att både komma till jobbet och att köpa bil från vår anläggning. Vi sätter alltid människan i fokus och vi jobbar med detaljerna för att bli Sveriges bästa bilåterförsäljare.

Liknande jobb

Liknande jobb