Enhetschef Hjälpmedelscentrum Östergötland

Rekryterare
Plats
Linköping
Annonserat
den 5 juli 2017
Stängs
den 20 augusti 2017
Kontakta
Malin Söhr
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Enhetschef Hjälpmedelscentrum Östergötland

Vid Sodexos Hjälpmedelscentrum i Linköping tillhandahålls och anpassas hjälpmedel som ger möjlighet till ett självständigt och oberoende liv. Vi tillhandahåller hjälpmedel för rörelsehinder, kognition, kommunikation och mycket annat. I verksamheten arbetar idag ca 50 duktiga medarbetare inom bl a administration, rådgivning, lager och logistik. 

Nu söker vi en Enhetsschef med övergripande ansvar för verksamheten. Tjänsten innebär många kontaktytor internt på Sodexo men också externt med kunder och leverantörer.

Som Enhetschef leder du personalen och ansvarar för kvalitet, produktions- och leveranssäkerhet, flöden och processer. Du har budget- och resultatansvar och ingår i ledningsgrupp Distrikt Logistik.

Hjälpmedelscentrums kunder är idag Region Östergötland och länets kommuner, aktörer inom vård och omsorg, statliga myndigheter och privatpersoner.

Din profil
Vi söker dig som arbetat som ledare och haft ansvar för ekonomi och personal i minst 4 år. Du har kunskap om hälso- och sjukvård och erfarenhet av arbete inom lager och logistik. Meriterande är om du även arbetat inom hälso- och sjukvård samt tidigare arbetat nära kommun och landsting.

Du har en förmåga att se helheten, strukturera och organisera. Du har kunskap om produktionsflöden, processer och logistik. För att få ett gott resultat i rollen bör du vara en stark ledare som har förmåga att vara tydlig och transparent i din kommunikation. Du är mål- och resultatinriktad och vågar ta initiativ samtidigt som du har förmågan att samverka och vara en god lagspelare.

Du bör ha en stark drivkraft och förmåga att inspirera andra. Vidare håller du mycket hög kvalitet i ditt arbete och har ett strukturerat arbetssätt. Självklart delar du Sodexos värderingar och arbetar med Serviceanda, Laganda och Utveckling samt bidrar till vår vision att Hjälpmedelcentrum Östergötland uppfattas som det självklara valet inom hjälpmedelsförsörjning.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Sodexo med Ogunsen Executive Search.

Skicka in din ansökan senast den 20 augusti. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta till Malin Söhr, Researchkonsult på Ogunsen 073- 421 79 84.

Om företaget
Sodexo erbjuder ett brett utbud av tjänster för en bättre livskvalitet i vardagen för alla som tar del av vår service. Samtidigt bidrar vi till att våra kunder kan prestera bättre och utvecklas. Vår vision är att vara den strategiska partnern till våra kunder genom att utforma, utföra och leverera Quality of Life Services - service för livskvalitet.

Vi utvecklar, leder och levererar tjänster till företag, institutioner och offentlig sektor. Vi erbjuder allt från reception, säkerhet och städning till måltidstjänster, måltidskuponger och facility management. Med verksamhet i Sverige, Finland, Norge och Danmark omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag. Besök oss gärna på www.sodexo.se