VD - Beck Maskin Sverige AB

Plats
Göteborg
Annonserat
den 5 juli 2017
Stängs
den 3 september 2017
Ref:
SE-12320
Kontakta
Catrin Ståhlgren
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Med fokus på försäljning och marknad

Position
I rollen som Verkställande Direktör för Beck Maskin Sverige AB har du ansvar för fortsatt tillväxt och utveckling av ett framgångsrikt företag inom stora och små entreprenadmaskiner. Verksamheten omfattar försäljning av maskiner och reservdelar, uthyrning och service. Ditt ansvar som VD innefattar fortsatt utveckling av marknadsaktiviteter och försäljning jämte utveckling av verkstad och service där uthyrningsverksamhet ingår som en viktig del.

Större ansvars- och utvecklingsområden:

  • Försäljning och utökning av marknadsandelar inom entreprenadmaskiner och reservdelar

  • Utveckling av företagets uthyrnings- och serviceverksamhet

  • Utveckling av genomförda investeringar och därmed förstärkning av företagets resultat

  • Utveckling av organisation och leverans i linje med företagets ambitioner

  • Fortsatt ökning av företagets närvaro på marknaden genom marknadskommunikation och mässor

Vi söker dig med god och framgångsrik erfarenhet av försäljning inom områden såsom lastbilar, truckar, entreprenadmaskiner och/eller maskinuthyrning. Du är en entreprenör med sinne för ordning och reda. Du har ett starkt intresse för kunder samt erfarenhet av affärer och förhandlingar. Din förmåga att koppla ihop gjorda affärer med utveckling av leverans till nöjda kunder är väl utvecklad. Du har ett starkt engagemang för både affär, människor och resultat.

Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med och utveckla ett företag inom entreprenadmaskiner och där det finns en stark vilja och ambition att ta en ledande position på marknaden. Du får vara med och ansvara för utvecklingen av de olika verksamhetsområdena för att på bästa sätt uppnå målen. Verksamheten har kontor och verkstad i Kungälv respektive Haninge. Resor ingår inom Sverige och till Norge. Rollen kan utgå från Göteborgs- eller Stockholmsområdet.

Välkommen med din ansökan på www.mercuriurval.se (Ange ref.nr. SE-12320). Vi ser fram emot din ansökan senast den 3 september. Eventuella frågor besvaras av Catrin Ståhlgren på 031-333 52 04 eller Leif Andersson på 035-135537. För mer information se www.beckmaskin.se och www.beckmaskin.no

Om företaget
Beck Maskin Sverige AB ingår i Beck Gruppen med moderbolaget Beck Maskin AS i Norge. Beck Gruppen ägs av familjen Beck och är en ledande aktör inom området grävmaskiner, hjullastare, dumprar och släp. I detta ingår både försäljning och uthyrning av maskiner. En stark position innehas också på eftermarknaden jämte service och reparationer. 2016 uppgick omsättningen för Beck Maskin Sverige AB till 153 MSEK. Beckgruppen är under stark utveckling och räknar med en omsättning i Sverige på ca 200 MSEK under 2017. Försäljning sker med utgångspunkt från Göteborgs- och Stockholmsområdet. Service utförs i egna lokaler Kungälv och Haninge. Till detta kommer servicebussar samt försäljnings- och servicepartners. Målet är att bli en av de fyra ledande leverantörerna av små och stora entreprenadmaskiner på marknaden i såväl Sverige som Norge.

Liknande jobb

Liknande jobb