Driven redovisningschef till välkänt bolag

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 5 juli 2017
Stängs
den 5 augusti 2017
Kontakta
Julia Dahl
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Gazella söker nu en redovisningschef till ett välkänt bolag med kontor i Stockholm. Vi söker en trygg ledare som motiveras av att se andra växa. Som redovisningschef har du personalansvar och leder din grupps arbete samtidigt som du får möjligheten att arbeta operativt. I rollen ingår ansvar för bokslut, analysarbete samt utveckling av processer och rutiner. Avdelningen befinner sig just nu i spännande fas där ett förändringsarbete pågår. Redovisningsavdelningens ansvar för bokslut och analys utökas i samband med detta. Tjänsten börjar som ett konsultuppdrag på 6 månader och det finns möjlighet till förlängning av uppdraget. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Vara drivande i utvecklingen av processer och rutiner på avdelningen
  • Ha ett övergripande personalansvar samt leda, planera och strukturera redovisningsarbetet inom gruppen
  • Ansvara för legala bokslut
  • Övergripande kvalitetsansvar för boksluten i legala bolag med analys och kontroll av redovisningsdata
  • Ansvara för inkomstskatter och moms
  • Hantera interna kontakter såväl som med myndigheter och revisorer

Erfarenhet
Vi söker dig med högskoleexamen och minst fem års erfarenhet från en liknande roll med ansvar för såväl personal som kvalificerad redovisning på ett stort bolag med komplex redovisning, gärna ett börsnoterat bolag. Erfarenhet från telekombranschen är meriterande men inget krav. Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen tror vi att du är en analytisk person och engagerad ledare med förmågan att hjälpa dina medarbetare att utvecklas. Du är ansvarstagande och strukturerad, även när arbetsbelastningen är hög. Du har skinn på näsan och är tydlig när du förmedlar mål och förväntningar. Vi tror att du är resultatorienterad och kommunikativ vilket gör ditt förändringsarbete framgångsrikt. Framför allt tror vi att du brinner för redovisning och har ett stort intresse för affären och verksamheten.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan eller följande länk: gazel.la/1129. Ansvarig kontaktperson är Julia Dahl.

Nya uppdrag och rekryteringar annonseras löpande på vår hemsida och genom att följa Gazella på Linkedin behåller du kontakten med oss, klicka dig vidare här.