Redovisningsekonom med SAP-kompetens

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 6 juli 2017
Stängs
den 6 augusti 2017
Kontakta
Julia Minges
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Gazella söker nu en redovisningsekonom med SAP - kompetens till ett internationellt bolag i Stockholm. I tjänsten kommer ett stort fokus att ligga på löpande arbetsuppgifter inom redovisning och rapportering. Tjänsten börjar som ett konsultuppdrag på 4 månader och det finns möjlighet till förlängning av uppdraget. Vi söker en person som är tillgänglig för att påbörja uppdraget inom kort. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Utföra arbetet med avstämningar för koncerninterna fordringar och skulder samt räntor
  • Ha regelbunden kontakt med motparter inom koncernen från andra delar av världen
  • Sköta avstämning av huvudbokskonton mot undersystem tillgängliga underlag
  • Ansvara för löpande bokföring enligt instruktioner
  • Arbeta med svensk årsredovisning och deklaration
  • Kontinuerligt arbete i koncernrapporteringssystemet
  • Stötta avdelningens medarbetare inom redovisning och controlling vid behov

Erfarenhet
Vi söker en person med goda redovisningskunskaper, erfarenhet av att arbeta i en stor koncernförståelse och för vad det innebär i form av internkommunikation. I din erfarenhet ingår bokslutsarbete och koncernrapportering, men det finns inga krav gällande erfarenhet av koncernredovisning. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska och är van vid att läsa och följa instruktioner samt omsätta innehållet i praktiken. Vidare är dina kunskaper i Excel och SAP är utmärkta.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är strukturerad, kvalitetsmedveten och kommunikativ. Du är noggrann,

genomför ditt arbete ansvarsfullt och är van vid att kontrollera att du håller hög kvalitet i samtliga processer. Pågående förändringar i företaget ställer krav på din förmåga att följa samt komplettera instruktioner på engelska.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan eller följande länk: gazel.la/1130. Ansvarig kontaktperson är Julia Minges.

Nya uppdrag och rekryteringar annonseras löpande på vår hemsida och genom att följa Gazella på Linkedin behåller du kontakten med oss, klicka dig vidare här.

Liknande jobb

Liknande jobb